maanantai 17. huhtikuuta 2017

Päiväkirja 17.4.2017

Rakas päiväkirja,

meillä oli aika erikoinen herätys aamulla ja vielä tosi aikaisin. Iskä ponnahti pystyyn ja me herättiin koko porukka. Vessasta kuului kauheata ähkymistä ja laulua. "Nää yöt ei anna armoo.." Aika nopeasti selvisi että Paksulla oli mennyt yöllä vatsa sekaisin ja se oli rynnännyt vessaan.
Paksu kysyi, että voisiko Iskä pyyhkiä samalla, kun Paksu ei ylety vessapaperiin. Leppäkertuilla kun on aika lyhyet kädet.

Me sitten noustiin aikaisin vaikka mua olisi vielä nukuttanut kamalasti. Kun me päästiin ulos, vedettiin Uunon kanssa keppileikki.
Uunon kanssa on muuten ihan kiva leikkiä keppileikkiä mutta se on kamalan kömpelö. Se ottaa vauhtia ja yrittää juosta täysillä päin. Se huutaa aina " Bullrun..!!" Sitten kun mä nappaan siltä kepin, se vapisee kuin pulkan-naru tuulessa ja lopettaa leikkimisen.

Iskä ja Äiskä lähti johonkin ostoksille ja me jäätiin Uunon kanssa kotiin. Paksu sanoi, että se lämmittää salaa saunan ja ottaa rennosti. Uuno huusi Paksulle, että et kyllä pasko saunaan sitten!

Me otettiin Uunon kanssa pienet unet kun me ei jaksettu kuunnella saunasta kaikuvaa Paksun laulamista. Ei me varmaan kauaa nukuttu kun parvekkeelta huusivat Lotte, Pikkukettu ja Possu että " nyt ne tulee, niiden auto näkyy!"
Paksu ryntäsi alasti saunasta ja loikki parvekkeelle, missä se nykyisin asuu. Se sadatteli samalla, että shamppoot jäi hiuksiin.

Iskä kantoi jotain ihmeellisiä juttuja sisälle ja mä kysyin, että mitä ne on?
Ne on kuulemma taulun kehyksiä ja niihin voi laittaa kivoja kuvia. Mä kysyinkin, että tuleeko kaikkiin niihin mun kuvia? Äiskä sanoi, että niihin tulee Uunon ja mun kuvia mutta myös Iskän ottamia kuvia.

Kello oli mennyt kamalaa vauhtia ja meidän oli jo aika lähteä ilta pissalle. Onneksi nyt on jo ihanan valoisaa illalla, ei tarvitse kakata sokkona pusikkoon. Ei se ilta pissa mennyt meillä sitten ihan nappiin..Kaikki alkoi siitä, kun Uuno löysi kakkaamisen jälkeen olut-tölkin ja alkoi huudella että se on tämän puiston Keisari.
Mä sanoin, että ole nyt hiljaa! Joku soittaa vielä poliisin ja meille tulee ongelmia. Iskä sanoi myös, että Uuno voisi pitää vähän pienempää ääntä. No niinhän siinä kävi sitten, että kun me oltiin meidän talon edessä, niin kadun toiselta puolelta huusi poliisisetä möreällä äänellä, että:" mikäs olutsieppo siellä menee? Tuleppas käymään täällä, niin tarkistetaan kunto! Iskä sanoi, että tämä tästä vielä puuttui!

Niin me mentiin kiltisti poliisiauton luokse, Uuno kaljatölkki suussa.
Iskä kysyi, että kumpaa meistä tarkoititte, Uunoa vai minua? Kyllä me tarkoitimme tätä nelijalkaista olutsieppoa, sanoi poliisi. " Uuno sanoi, että minä en ole olutsieppo vaan Keisari-Uuno!". Sitä paitsi minulla on isompi pistooli, kuin sinulla, jatkoi Uuno. Iskä mulkaisi Uunoa tosi pahasti. Poliisi sanoi, että taitaa olla syytä puhalluttaa tämä " Keisari" ja niin Uuno joutui puhaltamaan poliisin pilliin.
Onneksi Uunon lukemat oli pelkkää nollaa. Poliisi ei meinannut uskoa koska Uuno puhui niin sekavia ja ne puhallutti Uunon moneen kertaan. Uuno sanoi, että ei tarvitse olla humalassa ollakseen Keisari. Ja se olen mä!

Kotimatkalla me vielä löydettin pitsa puistosta. Uuno ryntäsi sen kimppuun ja mesosi." pissee..putkaa..pitsaa..Äijäelämää!


Kun me päästiin kotiin, mua hävetti tosi paljon. Me ei kehdattu kertoa Äiskälle koko juttua.
Hitsi että toi Uuno on nolo. Mä en ehkä kestä sitä enää yhtään..