perjantai 3. huhtikuuta 2015

Päiväkirja 3.4.2015


Rakas päiväkirja,

on muuten ollut aika jännää tutustua meidän uuden kodin ympäristöön. Mä olen tottunut meidän uuteen kotiin mutta Uunolla on ollut vähän vaikeeta. Se kaipaa Repeä, Lissua, Ranea ja Marjattaa Merikarvialta.

Meidän piti lähteä ulos mutta mä en olisi millään jaksanut. Plääh!

Onneksi Uuno vähän piristyi kun me käytiin tässä meidän lähellä olevalla vuorella kävelemässä. Uuno huusi että:" Moksovan valot näkyy, Moksovan valot näkyy!!"

Sitten se löysi puistosta kilpa-auton ja se sanoi mulle että sillä alkaa nyt aika-ajot.Se pärisi kuin haavan lehti tuulessa ja sylkeä lensi ympäriinsä.

Olihan Uuno kyllä vähän kilpa-ajajan näköinen mutta sen vauhti ei kyllä ollut järin kovaa. Se sanoi, että kilpailu oli huono kun ei ollut pitoa renkaissa.

Paluumatkalla kotiin me oikaistiin sellaisen puiston läpi. Uunolla tuli siinä matkalla jotain sanaharkkaa karhun kanssa. Mä yritin sopia niiden riidan ja sanoa, että me ollaan just muutettu tänne ja Uuno on vähän pihalla vielä.

Me selvittiin hyvin tuosta tilanteesta mutta karhu huusi Uunolle, että ensi kerralla jos vielä pissaat mun päälle niin mä syön sut!

Me käveltiin sellaisen koiraparkin ohi ja Uunohan se siellä taas loisti, se kyseli ihmisiltä pysäköintikolikoita. Ne katsoi aika hitaasti Uunoa.

Mä katselin vielä ennen kotiin menoa meille uusia mattoja näyttelyikkunasta. Siellä oli aika kivoja mattoja, Äiskä lupasi että me mennään sinne kaksin joku päivä.

Kun me päästiin kotiin, Saku Jung istui pöydällä kuulokkeet korvilla. Se sanoi että se kuunteli Il Divoa, se on joku sen muusikko tuttava sieltä Korealasta.

Saku Jung on sopeutunut aika kyvin meille vaikka se on ihan kädetön. Uuno on onneksi lakannut puhumasta sen käsille.

Uuno innostui Saku Jungin musiikista ja se kysin multa, että Zumbaisinko sen kanssa. Se alkoi vispaamaan itseään ihan julmetusti sellaisen hula-hula vanteen kanssa.


Mä lupasin Uunon mieliksi kokeilla kanssa tuota Zumbaamista.

Kuten varmaan huomaat mun ilmeestä, tää ei ole mun juttu.

Illalla meillä oli sauna ja Uuno kun yritti mennä saunaan, niin sieltä huusi Saku Jung:" Tämä on sammakojen saunavuoro. Menkää pois.

Uuno juoksi Iskän luokse ja valitti että Kädetön-Saku on vallannut saunan. Eihän kädetön voi heittää edes löylyä!Iskä sanoi että antakaa Saku Jungin saunoa rauhassa. Menkää sen jälkeen sitten.

Uuno oli tosi happamana siitä kun ei päässyt saunaan. Se sanoi että Saunavaras-Saku Jung saa vielä kärsiä nahoissaan. Toivottavasti tästä ei tule isoa riitaa..