sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Päiväkirja 16.11.2014


Rakas päiväkirja,

et usko miten olen saanut taas nauraa Uunolle. Se on ihan sekaisin, nimittäin tanssista. Uuno katseli Äiskän kanssa telkkarista jotain tanssiohjelmaa ja sitten se hurahti tanssista ihan kokonaan.
 


Uuno on kiertänyt meidän kaikki kaverit läpi ja kysynyt että alkaisiko ne Uunon kanssa twistaamaan? Reiska oli ihan ihmeissään kun Uuno supatteli sille, että voisiko se alkaa Uunon kanssa tanssimaan käärmetangoa. On kuulemma sekahaku.

 

Me käytiin ulkona ja mä kuvittelin Uunon rauhoittuvan siellä. No eipä kaveri rauhoittunut, siellä se kakkasi ja samalla yritti tehdä jotain tanssiliikkeitä. Lopputulos oli se, että sen talvitakin helmat on kakassa.

Kun me tultiin sisälle, mä ajattelin pelata hieman sählypallolla mikä me löydettiin pihalta. Hetken kuluttua Uuno kurkki kulman takaa ja sanoi että se on keksinyt loistavan idean. Se aikoo pitää lavatanssit meidän pihalla.

 

Uuno lupasi näyttää illalla mulle sen lavan, jossa tanssit pidetään. Jotenkin mulla oli sellainen tunne, että tästä ei hyvä heilu.

 

 Tässä se on..Uunon suurlava! Näin Uuno hehkutti kun käytiin iltapissalla. Iskä sanoi että voi elämän kevät. Uuno ei uskonut kun Iskä sanoi sen olevan jätelava. Iskä sanoi, että jos nämä tanssijutut ei lopu, soi seuraavaksi kalteritango.



Loppuillan mä makailinkin sohvalla kun en millään jaksanut kuunnella tätä Uunon tanssivouhotusta. Toivottavasti aamulla tämä homma on jo unohtunut.