lauantai 4. lokakuuta 2014

Päiväkirja 4.10.2014


Rakas päiväkirja,

eilen aamulla heräsin ihanaan auringonpaisteeseen. Kurkkasin parvekkeelta ulos ja oli kyllä kauniin näköinen maisema.


Kun me mentii ulos, siellä oli joku ihan kamala laite meidän reitillä. Me hieman korotettiin ääntä sille mutta ei se suostunut väistämään. No, me kierrettiin se ja Uuno pissasi sen päälle.

 


Sitten joku huligaani oli kaatanut sellaisen tie opasteen. Mä menin haistamaan sitä ja mun nokka meinasi jäädä kiinni siihen. Sehän tästä olisi puuttunut. Jotenkin tuntuu että tämä päivä ei jatku hyvin...

 

Iskä lähti töihin heti kun me mentiin sisälle ja me jäätiin Äiskän kanssa kotiin. Me pestiin pyykkiä yhdessä ja katseltiin jotain Äiskän lempiohjelmaa telkkarista. Se oli joku Emmendal tai vastaava.

Kun Iskä tuli kotiin, se sanoi Äiskälle että se vie sen ostoksille. Mä yritin vähän vihjata sille, että voisin tulla mukaan mutta eipä se ymmärtänyt. Se oli niin Äiskän pauloissa. Niin me jäätiin tuon Turhapuron Uunon kanssa kotiin.

Onneksi ne ei ollut kauan pois mutta arvaa mitä tapahtui sitten? Ne toi meille sian. Niin..oikean sian. Mä kysyin Iskältä että et oo oikeesti tosissasi?

 


No Uuno oli innoissaan siasta ja alkoi heti kuiskuttelemaan kaikkea ikävää sen korviin. Uuno ehdotti pika-avioliittoa, sen mä kuulin varmasti. Sika ei oikein lämmennyt Uunon avioliittoehdotukselle ja se sitten oksensi matolle.

 


Uuno juoksi kertomaan Iskälle, että Kerttu yrjösi matolle. Ja Iskä uskoi sitä, kun se sanoi ettei kai sika ekana päivänä oksenna. Mua ottaa NIIN päähän tuon Uunon kieroilu.

 


Illan päätteeksi me mentiin iltapissalle. Me bongattiin Uunon kanssa pihalta yksinäinen mopo ja me vähän kokeiltiin sitä. Se ei lähtenyt käyntiin ja se kaatui sitten lopuksi kun Uuno yritti ajaa sillä. Voi olla että mä tönäsin sen nurin.

 


Kun me käytiin nukkumaan, niin et arvaa mitä? Se hemmetin sika kömpi mun viereen nukkumaan. Tämä ei voi jatkua näin tai mä muutan sinne Tuijan luokse Norjaan.