sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Päiväkirja 25.5.2014

Mä olen ollut aika kiireinen viime aikoina, kun olen auttanut äiskää ja iskää pakkaamisessa. Äiskä ei ole hirveästi ilahtunut kun mä olen aina välillä vienyt muuttolaatikoista tavaroita mutta se ei ymmärrä, että mä vain tarkistan tavarat.

Me ollaan myös osattu ottaa rennosti näinä hellepäivinä. Iskä on tuonut meille jäätelöä ja sitä me ollaan Uunon kanssa syöty parvekkeella.
 
 
 
Me ollaan myös joka päivä käyty uimassa meidän suihkulähteessä. Uuno kasteli iskän aamulla ja iskä vähän hermostui ja kasteli Uunon. No mä tietenki siinä sivullisena kastuin kanssa. Äiskä oli vihainen meidän miehille ja kääri mut lämpimään kylpypyyhkeeseen.

 
 
 

Tänään oli Uunon synttärit. Iskä yritti herättää meitä aamulla kauhean iloisesti mutta ei me suostuttu nousemaan. Sitten se antoi periksi ja me jatkettiin unia.
 
 

No kun me sitten herättiin, oli Uunolle tehty synttärikakku. Sitten se sai sellaisen pallon lahjaksi, johon laitetaan makupaloja sisälle. No eihän Uuno sitä tajunnut vaan kulki ympäriinsä pallo suussa ja mä keräsin kaikki makupalat suihin. Hyvä tasajako.
 
 
 
Illalla me katsottiin iskän kanssa jääkiekkoa. Siitä me ei ymmärretä kauheasti mutta iskä sanoi että me hävittiin. No ei kai se haittaa, aamulla me mennään taas Uunon kanssa uimaan jos on hyvä ilma ulkona.