torstai 3. heinäkuuta 2014

Päiväkirja 3.7.2014

Rakas päiväkirja,

mua kyllä ottaa päähän aamut. Mä haluaisin nukkua myöhään mutta Uuno ja Iskä herää aina aikaisin ja enhän mä saa enää nukuttua. Mulla on varmaan satatuhatta univelkaa. Tänäänkään mä en olisi jaksanut nousta millään.

 

Varmaan mun väsymys johtuu myös siitä että me ollaan katsottu Uunon kanssa aika myöhään jalkapalloa. Uunon kanssa on tylsä katsoa jalkapalloa, kun se alkaa heti rähinöimään ja haukkumaan pelaajia. Se säntäilee telkkarin edessä kuin päätön kana. Sille pitäisi antaa punainen kortti. Iskä on laittanut Uunon muutaman kerran parvekkeelle jäähylle.

 

Me käytiin yhtenä päivänä hakemassa äiskä töistä ja mä kuulin kun iskä puhui puhelimessa että autoon voi muka saada oman nimen sinne etuosaan, mihin Uuno yleensä nostaa koipeaan. Iskän autoon se ei uskalla tehdä sitä. No kun me päästiin äiskän työpaikan pihaan, mä sanoin Uunolle että katso..tuolla on sun nimi auton etuosassa. Mene sinne, niin mä pyydän että iskä ottaa susta kuvan. Ja sinnehän se Uuno sitten meni ja poseerasi komeasti.

 

Kun me päästiin kotiin, iskä leikki meidän kanssa sellaista " Kymmenen tikkua hauvalla" leikkiä. Siinä tulee juostua paljon ja se on kivaa.


Sitten mä ennen nukkumaan menoa kuuntelin iskän kanssa Cheekin uutta biisiä joka on tosi hyvä. Äiskä ei oikein tykkää, kun me iskän kanssa kuunnellaan koko ajan Cheekkiä. Äiskä ei ymmärrä, että räppi on meillä veressä.