torstai 29. toukokuuta 2014

Päiväkirja 29.5.2014

Rakas päiväkirja,

Meillä on ollut kovin erikoista viime päivinä kotona. Iskä ja äiskä on kerännyt kamalan määrän sellaisia ihmeellisiä laatikoita ja ne laittaa niihin kaikki meidän tavarat. Mä vähän loukkaannuin, kun meidän luut ja lelutkin laitettiin sinne. Niin, kysymättä meiltä lupaa. No, Uuno kävi siellä penkomassa salaa ja sai muutaman lelun ja luun napattua meille..omaan käyttöön.

Me päätettiin eilen pitää mielenosoitus tuon törkeän tempauksen johdosta ja me saatiin mukaan myös Reiska-käärme. Me istuttiin sohvalla ja vaadittiin meille leluja ja luita takaisin. Meidän viesti kuultiin ja saatiin lelut takaisin.
 
 
 


Meille on alkanut valjeta miksi meidän tavarat laitetaan laatikoihin..me kuullemma muutetaan uuteen kotiin. Meillä ei ole paljoakaan kokemusta muutoista mutta me ei kyllä tehdä mitään, se on varma. Me mennään kuulemma iskän tuttavan mökille muuttopäiväksi. Iskä sanoi, että se on kuin suuri seikkailu. No, iskä puhuu pehmeitä aika usein.

Iskä on tuskaillut sen kamalaa työmäärää ja mä sanoin eilen sille, että voisin auttaa sitä paperitöissä. Me tehtiinkin yhdessä aika myöhään hommia ja mä nukahdin kesken töiden. Mua vähän hävetti mutta iskä sanoi, että olin ahkera ja ei tarvitse olla nolona.

 
 
 
Uuno yritti päästä myös toimistotöihin mutta sen hermot eikä taidot oikein soveltunut tähän hommaan. Se pureskeli kynän heti kappaleiksi.

Työpäivän päätteeksi me käytiin saunassa ja mä sain saunasiiderin tai siis pikkuisen maistaa ja tyhjän pullon leluksi.

 

Tänään aamulla mä en olisi jaksanut nousta millään ylös. Ulkona oli sadekeli ja mä en tykkää yhtään sateesta. Mutta kun iskä kolisutteli ruokakippoja, Uuno heräsi ja pakkohan mun oli myös nousta, ettei se ruokarosvo syö mun aamupalaa.

 

Päivällä me leikittiin luuleikkiä ja Uuno hävisi taas 6-0. Sitten se mökötti ja nukkui tosi pitkään. Ja kun ei se mitään muuta sitten keksinyt, se piereskeli ihan järkyttäviä pieruja. Äiskä joutui avaamaan parvekkeen oven.

 

Iskä otti musta tällaisen hassun kuvan kun se tuli töistä. Mä olen ihan oudon näköinen tuossa. Se sanoi, että laittaa tuon kuvan sen työpöydälle. Ja lupasi että mennään joku päivä käymään se töissä.

 

Mua kyllä jännittää se uusi koti. Äiskä sanoi että mä saan oman huoneen. Sinne ei muuten ole Uunolla mitään asiaa. Saan kerrankin kirjoittaa rauhassa. Mä kerron kyllä uudesta kodista heti kun me sinne päästään. Ja voin laittaa kuvan mun huoneesta, jos saan luvan.