keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Päiväkirja 2.3.2016

Rakas päiväkirja,

mua vähän harmittaa kun mä kirjoitan nykyisin niin harvoin mutta kyllä mä ymmärrän että Iski ei jaksa kirjoittaa usein. Se tekee tosi pitkiä päiviä töissä. Arvaa mitä, yksi ilta se tuli kotiin ja sillä oli tosi likaiset kädet. Mä olin varma että se oli liukastunut Uunon kakkaan pihalla.

Iskä on tykännyt sen uusista töistä ja mekin tykätään kun Iskä on nykyisin viikonloput kotona. Ja musta on kivaa kun se ei tee enää ihmisistä kodittomia myymällä niiden koteja.

Meillä on mennyt ihan mukavasti muuten mutta tuosta Makkosesta on ollut vähän harmia. Tai itse asiassa aika paljon. Makkonen on nimittäin aivan kamala ruokarosvo. Se yrittää syödä mun ruuan heti kun Iskän silmä välttää.

Ja jos Makkonen ei ole mun ruokakipolla, niin sitten Uunon.


Ihme että se on noin laiha kun se syö noin paljon. No se Makkosesta.

Mä kuulin kun Iskä ja Äiskä puhui että meille tehdään keittiö ja saunaremppa. Mä innostuin siitä aika paljon ja aloin sisustamaan meidän kotia uudelleen. Iskä ei kamalasti tykännyt kun se tuli kotiin ja sen mielestä sohvatyynyt ei ollut kivoja lattialla.

No mä otin ehkä vähän nokkiini kun olin tehnyt melkoisesti hommia sisustamisen kanssa ja se ei kelvannut meidän herralle. Vähän teatraalisesti asetuin selälleni nukkumaan.

Uuno käytti tilanteen hyväksi kun mä olin pois pelistä ja se meni kysymään Iskältä jos se pelaisi palloa Uunon kanssa. Uuno on just tollainen lurkki..se yrittää olla Iskälle ja Äiskälle mieliksi. Mä en tiedä kuuluisiko sanoa näin mutta Äiskä on opettanut mulle tällaisen sanonnan: Missäs kakka muualla kuin rattailla? No ei Äiskä ole Uunosta puhunut noin mutta jos mä vähän lainaan tuota sanontaa.

Iskä oli sanonut Uunolle että pelataan vaan pallolla. Uuno ei ollut oikein tykännyt Iskän pallopelistä ja se oli sanonut että Iskä on kyllä ihan pallopää.

Uunolla meni hermo Iskään ja se kysyikin Sven Erikiltä että pelaisiko se pallolla Uunon kanssa.

Svenkku ehdotti Uunolle että räpätään yhdessä. Se voisi olla MC Svenkku ja Uuno voisi olla Uunoz.
Mä heräsin siihen kun ne lauloi kauhean kovaa. " Ay ay ay..mitä tunnelmaa, Makkonen ratsastaa Iskän viinipullollaaa..Svenkulla on lippa vinossaa..Uuno luut kerää, kohta Kerttu herää..ay ay ay mitä tunnelmaa.."Mä kuiskasin Svenkun korvaan että: miksi ihmeessä sulla on Uunon ruokakauha päässä? Svenkku sanoi että se on MC lippis. Aha..mä olen ihan pihalla näiden jutuista.

Mä kysyin Iskältä että voitaisiinko tehdä vähän konttorihommia? Iskä sanoi että sopii hyvin.


Meillä meni aika kauan kun me saatiin hommat valmiiksi. On noi Iskän työjutut aika vaikeita. Iltapissan jälkeen me mentiin nukkumaan. Possu huusi kylppäristä että se ei tule vielä koska sillä on kylpy kesken.


Se huusi että:" hyvää yötä, kirput syövät pitkin yötä."