sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Päiväkirja 24.7.2016

Rakas päiväkirja,

et usko miten raskasta on välillä tuon Uunon kanssa eläminen. Se on viime päivinä ollut vähän riidoissa Reiskan kanssa ja Uunoa ottaa päähän kun Reiska voittaa sen aina painissa.

Reiska saa Uunosta joka kerta niskalenkin ja se Uunoa ärsyttää. Toinen asia, josta Uuno hermostuu joka kerta on huumekoira Dani. Se Dani on töissä televisiossa ja se etsii huumejuttuja.

Uuno sanoo joka kerta, että kyllä sekin osaisi etsiä huumoria. Sitten se kirkuu telkkaria vasten että taas se Dani löysi huumoria. Ärsyttävä sekarotuinen hurtta sanoo Uuno.

Iskäkin on ollut viime päivinä aika hiilenä. Nimittäin se on löytänyt jo kuukauden ajan joka päivä meidän kulkureitiltä lasinsiruja. Niihin voi kuulemma satuttaa tassun pahasti. Iskä sanoi että kun se saa kiinni noiden lasien kylväjän, se tekee siitä sylttyä.

Mitähän pahaa me ollaan tehty sille, kun se yrittää satuttaa meitä tahallaan? Onkohan se suuttunut siitä, kun Uuno tekee meidän talon sisäpihalla joka päivä kuperkeikkoja?

Uuno on taas ollut ihan koukussa noihin oluttölkkeihin joita se kerää meidän puistosta. Se ei malta ollaa erossa tölkistä edes silloin kun se kakkaa. Arvaa hävettääkö kun Uuno työntää anakondaa ulos kaljatölkki suussa?

Mä päätin näyttää sille tänään että kuka se on joka löytää ne isoimmat tölkit.

Uuno ilkkui että mä en jaksa kantaa koko ulkoilulenkkiä tuota isoa pulloa mutta mä päätin että kyllä mä jaksan. Vitsi että oli muuten melkoinen urakka. Mutta kyllä mua hymyilytti kotona kun Uuno oli kateudesta vihreänä.


Uuno sanoi että se tuo ensi kerralla kaasupullon suussa kotiin. Mistähän se sellaisen meinaa pölliä?

Me tehtiin illalla Iskän kanssa vähän sen firman kirjanpitoa. Mä autoin sitä niissä depressio jutuissa. Tai en mä muista mitä ne oli.

Mä sanoin Iskälle että mulla taitaa olla kanssa näkö huonontunut kun joudun olemaan niin paljon tietokoneen vieressä. Mä kokeilin Äiskän silmälaseja.

Ne oli muuten ihan kivat mutta ne painoi vähän mun kuonoa. Et usko muuten, että Iskä sai uudet lasit kun siitä on tullut ihan puoli sokea. No sille kävi sitten sillä lailla, että se oli Äiskän kanssa jossain huonekaluliikkeessä Iklussa ja kun sillä oli uudet silmät päässä, niin se kaatui jyrkissä portaissa. Se oli lentänyt kaaressa kuin Uunon kurakakka mutta kuin ihmeen kaupalla se oli saanut kesken ilmalennon kaiteesta kiinni ja se selvisi aika pienillä vahingoilla. Äiskä sanoi että suurin vahinko taisi olla housupyykki.

Meille muuten muutti uusi kaveri, Äiskä toi sen Honk..Hogk..jostai honkikonki maasta. Sen nimi on Ville Valosika. Se on vähän outo, se nukkuu meidän vessan lavuaarissa.


Mulla on vähän sellainen tunne, että Ville Valosiasta tulee vielä ongelmia meille..