tiistai 16. syyskuuta 2014

Päiväkirja 16.9.2014


Rakas...hehheheh..päiväkirja,

Iskä ja Kerttu lähti käymään kahdestaan jossain ja ne jätti tietokoneen auki. Ja se on virhe..hih..hih. Nyt alkaa UUNO SHOW!

Mä voisin kertoa vähän musta juttuja..

Mä muistan kun mä tulin ekaa kertaa Iskän ja Äiskän kotiin, mä olin silloin pieni mutta aika komea. Äiskä ja Iskä oli ihan rakkaudessa muhun ja on ne vieläkin. Ja mä niihin.

 

Sitten kun mä vähän kasvoin, mä päätin pukeutua siististi jos vaikka löytäisin itselleni jonkun kivan misukan.

 

Iski sanoi että kauluspaita voi olla kyllä vähän vanhanaikainen, mimmit kaipaa nykyisin sellaisia rentoja miehiä.

No mä uskoin Iskää ja otin aina välillä vähän rennommin.

 

Äiskä ei oikein tykännyt tästä mutta Iskä oli oikeassa, mä tapasin Frodon, joka oli tosi kiva. Se oli mua aika paljon vanhempi ja meille tulikin sellainen ikäkriisi. Ja sitten se asui Porvoossa joka on aika kaukana.

 

Ei meillä tuossa kuvassa enää kauheasti lempi leiskunut, Frodo oli vähän jäykkänä vaikka mä olin ihan rento.

Mä olen aina tykännyt saunoa, tosin meidän uudessa kodissa on kamalan pieni sauna. Iskin ja Äiskän kanssa me käytiin saunassa yhdessä ennen kun Kerttu tuli meille. Nyt se vie saunassa parhaan paikan ja mulla on vähän mennyt fiilis saunomiseen.

 


Sitten mä olen tykännyt aina auttaa Iskää sen mies-hommissa, välillä se on ollut vähän vaikeaa kun en ihan kaikkea vielä osaa...

 

 

Jalkapallo on se mitä mä haluaisin aina pelata. Iskä on sanonut, että se lähettää mut johonkin Enklannin liigaan ja rupee mun manageriksi.

 

Ja kyllä mä tykkään tehdä juttuja tietokoneellakin, vaikka Kerttu aina väittää että mä en osaa.

 

Iskä sanoo että mä olen sen varjo, kun mä menen aina joka paikkaa mihin sekin menee. Iskä on mulle niin rakas että mä haluan olla siellä missä sekin on.


On Äiskäkin yhtä rakas mutta tää on näitä poikien juttuja, et ehkä ymmärrä mitä tarkoitan.

Kerttu ei muuten ole koskaan ampunut raketteja, niin kuin mä. Mulla on tällainen kuva Uudesta Vuodesta. Kerttu on aina kateellinen kun mä näytän tätä kuvaa. Se väittää että se on retusanisoitu..mä en kyllä ymmärrä mitä se tarkoittaa. On tää ihan aito kuva.

 

Kerttua ottaa päähän kun mä olen pyörinyt seurapiireissä ja se on pyörinyt vain nurmikolla.

Nyt mun täytyy lopettaa kun ne tulee..moikka!

T: UUNO