perjantai 20. helmikuuta 2015

Päiväkirja 20.2.2015


Rakas päiväkirja,

on tosi ihanaa kun kevät tulee ja lumet on sulaneet melkein kokonaan. Mä odotan niin kovasti kesää ja että saa kieriskellä nurmikolla. Mua vähän jännittää kun me muutetaan kaupungin vilinään, että missä siellä on nurmikkoa. Iskä sanoi että siellä on ihan lähellä kivat ulkoilupaikat ja uimapaikkakin.

Me ollaan jouduttu jo pakkaamaan omia tavaroita muuttoa varten ja Äiskä komensi meidät tekemään luu-inventtenttiä tai jotain sellaista. Eli meidän pitää käydä kaikki luut läpi ja heittää turhat pois. Eihän meillä ole turhia luita, niin mitä sitten heität pois?
 

Me vietiin ensin yhdet luut pois mutta Äiskä sanoi että ei onnistu. Enemmän pitää löytyä poisheitettäviä luita. No tällainen kasa me sitten saatiin aikaiseksi.
Viime viikolla oli ystävänpäivä ja mä soittelin mun ystäville mun puhelimella. Uuno yritti soittaa kanssa mutta joko se ei osannut tai sitten sillä ei ollut puheaikaa jäljellä.

 Mä soitin myös Samille ja Juhalle. Ne on meille tosi rakkaita, me oltiin siellä niiden kodissa ekaa kertaa hoidossa jo ihan pienenä. Ne sanoi että tulevat mielellään meille. Uuno huusi puhelimeen että "ja niitä tuliaisia sitten meille kamalasti!" Arvaa vaan hävettikö mua taas kerran?

Mä sanoin Äiskälle ja Iskälle että nyt laitetaan pöytä koreaksi kun tulee vieraita. Että lähdetään yhdessä kauppaan ostoksille.
 
 Me käytiin ekaa kertaa kaupassa ja voi vitsi että siellä oli hyvä palvelu. Ei tarvinnut kävellä itse vaan sellaiset portaat liikutti meitä. Uuno sanoi, että se haluaa tällaiset myös puistoon, niin se voi vaan olla paikallaan ja maisemat vaihtuu.
 

 


Aika meni tosi hitaasti kun me odotettiin Samia ja Juhaa. Sitten ovikello soi ja me oltiin Uunon kanssa ihan onnesta sekaisin. Me pusutettiin Sami ja Juha ihan märäksi.
 
 

Ne toi meille tosi kauniita kukkia ja mä olen niitä tuoksutellut joka päivä.
 
 
No kesken illan meille tuli vähän riitaa Reiskan kanssa. Reiska kävi nimittäin Iskän lonksu-tölkillä salaa ja se oli ihan kamala. Reiska haki mua koko illan tanssimaan hitaita, kun on kuulemma sekahaku. Se sanoi, että opettaa mulle kärmes-tangoa. No mä suostuin sitten ja ei se kärmes-tango ollut oikein mun juttu.
 
 

 Reiskalle ei kyllä lonksu sovi yhtään. Mä nukahdin jossain vaiheessa ilta Nallen viereen. Reiskakin taisi sammua kun sitä ei näkynyt loppuiltana.
 

Meillä oli mahtava ystävänpäivä ja on ihanaa kun on ystäviä. Mä taidan vielä vähän surffailla netissä ennen kuin me lähdetään ulos.