tiistai 22. heinäkuuta 2014

Päiväkirja 22.7.2014


Rakas päiväkirja,

me käytiin eilen pikavisiitillä iskän iskän luona eli Hurulassa. Sillä on sellainen hassu tuoli joka liikkuu pyörien päällä. Uuno katseli sitä tuolia silmät kiiluen ja yritti purra renkaasta ilmat pois. Sille ärähdettiin siitä ja sitten se oli ihan nolona. Siellä hurulassa on aina kiva käydä kun talo on aika iso ja se on kuin seikkailu liikkua siellä. Sieltä löytää kaikkea kivaa millä voi leikkiä.

Kun päästiin kotiin, me mentiin saman tien ulos rannalle kävelemään. Mä haistelin kedolla kukkia kun ne on niin ihania.



Mutta arvaa mitä tapahtui sitten? Uuno löysi rikki menneet ostoskärryt ja niitä me siinä sitten ihmeteltiin. Mä sanoin Uunolle että lähdetään pois, ennen kuin joku syyttää meitä niiden rikkomisesta.



Voi pyhä jysäys, sitten mä näin jotain tosi pelottavaa. Siihen meidän luokse tuli yllättäen koirasusi..siis ei mikään susikoira vaan oikea susi. Se oli tosi iso ja pelottavan näköinen. Iskä jutteli sen omistajan kanssa ja rapsutteli sitä ihan muina miehinä. Mä en tajua, miten se uskalsi? Niinpä meidän sheriffi meni sanomaan sille sudelle, että " mä purasin yhdellä suupalalla noi ostoskärryt rikki ja iskin tassulla littanaksi." Sitten sheriffi ehdotti yläfemmaa sen kanssa. Ja jollain ihmeen konstilla niistä tuli kavereita. Siinä ne makasi rinnakkain ja nuoli toisiaan. Mä ulvoin kauhusta ja haukuin vaan kun mua pelotti. Sen suden nimi on Jermu ja olihan se kyllä komea mutta ehkä seuraavalla kerralla mä uskallan vähän jutella sen kanssa kun se kuitenkin käyttäytyi kuin herrasmiehet. Mä kyllä kerron sille että meidän sheriffillä ei ole mitään tekemistä niiden ostoskärryjen kanssa, paitsi että se pissasi niiden päälle.

Sisällä mä vähän rauhoituin kun iskä antoi mulle lettuja, jotka on mun herkkua. Sitten mä luin parvekkeella vähän lehtiä.


                                                    Iskä tekee parhaat letut


                                      Päivän uutiset luettu

Päivän päätteeksi mä istuin iltaa meidän parvekkeella mun kavereiden kanssa ja meillä meni aika myöhään. Oli mukava vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa kavereiden kanssa.

 

                                   
                                      Meidän jengi koossa ( Uuno ei jaksanut valvoa )