tiistai 10. kesäkuuta 2014

Päiväkirja 10.6.2014

Rakas päiväkirja,

me ollaan kotiuduttu uuteen kotiin aika hyvin. Aamuisin on vaikea päästä ylös sängystä kun meidän sänky on niin ihana. Meillä asuu myös Paksu, joka on vähän tavallista isompi leppäkerttu. Se aamuisin saa mut nousemaan sängystä ylös kun se alkaa laulamaan räppiä.


Paksu on aina välillä saanut houkuteltua mut mukaan noihin räppihommiin ja äiskä ei oikein tykkää siitä. Me kuunnellaankin iskän ja Paksun kanssa räppiä ja etenkin Cheekkiä aina kun äiskä on töissä.
 


Uuno on ihan pihalla näistä hommista, taitaa olla joku iskelmäprinssi..


Vähän outoa on ollut uudessa kodissa, kun ei meinaa löytää omia tavaroita mutta kai tähän tottuu. Mä hukkasin mun luun ja sitä ei meinannut löytää millään. Mä käänsin koko asunnon ylös alaisin.

 

No onneksi se löytyi, koska olisi kyllä mennyt hermot. Olin varma että Uuno oli pöllinyt sen.

 





Mä kävin iskän kanssa vähän autoilemassa ja niinhän siinä kävi, että mä nukahdin. Heräsin vasta kotona. Mä olin kuulemma kuorsannut niin, että auto oli tärissyt.

 
 
Kun päästin kotiin, mä autoin iskää vähän työasioissa. Katsottiin yhden myytävän kodin pohjapiirustus kuntoon. Mä olen aika hyvä näissä asuntoasioissa. Iskä on luvannut mulle palkankorotuksenkin.
 
 


Sitten me käytiin rannassa kävelyllä koko perhe ja me tavattiin siellä Aino. Se oli jo 12 vuotias ja iskä sanoi, että se on aika monta vuotta meitä vanhempi. Sillä oli harmaa naama ja mä olin ihan varma, että se oli työntänyt nokkansa maalipurkkiin. Se oli kauhean kiva ja Uunohan sitä heti yritti vokotella.

Uuno yritti soperrella sen korvaan, että se on muka joku rantavahti. Aino ei oikein uskonut ja sanoi Uunolle, että teitä rantavahteja on kuule nähty ennenkin.

Illalla kotona äiskä sanoi, että viemäri ei oikein vedä ja mä sitten lupasin auttaa sitä. Yhdessä me saatiin viemäri toimimaan.


Iskä sitten leikki meidän kanssa illan päätteeksi luu-leikkiä ja sitten meille sattui pikku vahinko. Uuno törmäsi pöytään ja äiskän lyhty tippui pöydältä lattialle. Se meni rikki ja äiskä hermostui meille kolmelle iloiselle kaverille. Mua ja Uunoa nolotti tosi paljon.

 
 
Me kyllä pyydettiin äiskältä anteeksi mutta sille tuli tosi paha mieli. Ehkä se vielä leppyy..