sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Päiväkirja 21.7.2014

Rakas päiväkirja,

kesäloma on kyllä koiran parasta aikaa! Iskä ei tiedä mistä se jää paitsi kun se vaan paiskii töitä.

Me ollaan Uunon kanssa käyty uimassa meressä aika monena päivänä kun on ollut näitä helteitä. Onneksi meillä on sellaiset viilennysliivit, ne ei ole ehkä ihan kauhean muodikkaat vaikka äiskä luulee niin. Mutta kyllä ne viilentää mukavasti. Uuno luulee edelleen, että ne on luotiliivit ja se isottelee muille koirille että: ammu vaan, mulla on luotiliivi. No arvaat varmaan, katsooko ne muut koirat vähän hitaasti ensin Uunoa ja sitten mua. Ne kutsuu Uunoa Arabianrannan Sheriffiksi.

Yhtenä päivänä iskä sanoi että me lähdetään sen ystävän kesämökille. No eihän meidän sheriffi oikein ymmärtänyt, mitä kesämökki tarkoittaa ja se vaan tuijotti iskää.

                             Minne ihmeen mökille?

Me pakattiin meille mukaan uimatarvikkeet ja pyyhkeet. Niin ja herkkuja mukaan myös. Mä olin ihan varma, että automatka on tosi pitkä kun olen kuullut että mökkimatkat on tosi pitkiä. Mutta eipä se ollutkaan, mä ehdin ottaa pienet kauneusunet ja sitten oltiinkin jo perillä. Meitä vähän jännitti kun siellä oli joku vieras koira, jonka nimi oli Elvis. Se ei kyllä näyttänyt Elvikseltä eikä se ainakaan meidän aikana laulanut yhtään. Se oli ihan kiva kun siihen tutustui, mä kyllä haukuin sen pystyyn heti ja mua vähän harmitti, kun se olikin ihan kiva.

Me käytiin uimassa siellä meressä ja oli muuten komea paikka uimarantoineen. Äiskä vonku iskältä koko kotimatkan, että se haluaa samanlaisen paikan. Iskä ei oikein innostunut, kun se ei ole mikään mökki-mies. Harmittaa kun se Elvis ei antanut lupaa kuvaamiseen, olisi kiva jos olisi kuva siitä muistona.

                                       Mökkikoirat

Sitten kun me päästiin kotiin, iskä ja Uuno häippäsi johonkin. Niillä oli kuulemma jotain poikien juttuja. Mä vähän suutuin siitä, että mua ei otettu mukaan. Ne oli aika kauan poissa ja me ihmeteltiin, että mitähän ne meidän äijät oikein puuhaa?

 
Selvisihän se, ne oli mennyt iskän työpaikalle. Uuno leveili, että sillä oli tosi tärkeitä luottamustehtäviä siellä. Iskä kertoi mulle vähän totuuksia ja ei ne nyt mitään kovin vaativia luottamustehtäviä ollut. Uuno oli nukkunut iskän pöydän alla ja vartioinut roskista, käynyt pöllimässä iskän työkaverin varasukat sen työhuoneesta ja sitten se oli juossut pitkin käytäviä ihan simona ja tuijotellut pehmoleluja. Välillä noista sheriffin jutusta kun ottaa sen itse keksimän osan pois, jää vaan suu auki. 

Uuno ja sen  tärkeät työt osa 1
 
 
                                                    Luottamustehtäviä



Uuno on muuten keksinyt uuden ihan pimeen jutun. Se haluaa tasaisen rusketuksen ilman rusketusrajoja. Se nukkuu parvekkeella takapuoli auringossa ja sen jälkeen menee peilistä ihailemaan itseään. Se sai kamalan hepulin kun mä sanoin sitä Arabianrannan rusketusrajattomaksi sheriffiksi. Mitähän se seuraavaksi keksii?

                                                     Sheriffi ottaa aurinkoa