tiistai 3. maaliskuuta 2015

Päiväkirja 3.3.2015


Rakas päiväkirja,

täällä meillä ei ole hommat mennyt ihan niin kuin mä suunnittelin. Mä odottelin kamalasti Ristoa meille viikonlopuksi kylään. Et ehkä usko mutta mä laitoin itseni tosi nätiksi että mä tekisin vaikutuksen Ristoon. Mä kysyin vielä Sialta neuvoja viikonlopuksi ja se kertoikin hyviä juttuja. Se kun on mies-sika ja ymmärtää toista miestä.

 
 

Mua jännitti ihan kamalasti perjantaina kun me nähtiin, että Risto tuli niiden autolla tuohon meidän pihaan. Ei se itse ajanut mutta se oli apukuljettajana. Uuno..se veti homman ihan penaaliin kun Risto tuli autosta ulos. Se alkoi heti huutamaan että tämä parkkipaikka on paikkakuntalaisille. Saatte häädön, olen Apatiarannan isännöitsijä!

Mutta Risto, voi vitsi että on komea poika. Mä en saanut silmiä irti siitä ja sekös Uunoa ärsytti entisestään.

Uuno käveli mun eteen ja näytti sen tassua:" katso mikä haba" se sanoi ja pullisteli tassujaan.

Jotenkin mä tiesin jo tässä vaiheessa että tästä ei hyvä seuraa.

Kun me mentiin sisälle ja Riston Äiskä ja Iskä lähti, Uuno oli tosi ilkeä Ristolle. Se huuteli hävyttömyyksiä selän takaa.
 

Mäkin esitin aluksi sellaista vaikeasti saatavaa, siis että mua ei luultaisi kevyt-tassuseksi.

 

Alkuilta meillä meni ihan hyvin mutta sitten Uuno ja Risto alkoi tappelemaan. Iskä ja Äiskä joutui olemaan erotuomareina ja niinhän siinä kävi että Uuno joutui portin taakse. Iskä sanoi että 2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2 minuuttia jäähyä väkivaltaisuudesta Uunolle. Me käytiinkin sitten nukkumaan ja tappelupukarit nukkui eri puolilla meidän kotia.

Aamulla lauantaina Risto kävi katselemassa meidän rantoja ja se tapasi Repen ja Lissun. Ne sanoi Ristolle, että Uuno on mustatassuinen Kertusta. Uuno oli kysynyt Repeltä että voisiko se opettaa Uunolle jotain karateliikkeitä ennen kuin Risto tulee. Repe oli sanonut Uunolle että se on rauhansorsa ja ei halua kellekkään pahaa. Se haluaa olla aina joskus pilvessä ja sitten se lentää pilveen.
 

Risto oli sopinut Repen ja Lissun kanssa että ne tapaa ensi kesänä Turussa.

Sillä aikaa kun Risto oli ulkona, mä yritin lukea vähän kehonkieltä että osaisin tulkita Uunon ja Riston eleitä. Uunon eleitä oli aika vaikea tulkita, kun se istui paikallaan kuin rautakanki ja suupielet oli alaspäin.

Risto sanoi että se oli ekaa kertaa näköalahississä ja se tykkäsi siitä kovasti.


Kalkku teki sitten oikein kamalan käytännön pilan, se kuiskutteli Ristolle että Riston pitäisi kosia mua vaimokoiraksi.

 

Johonkin aikaan alkuillasta Risto sitten avasi sanallisen arkkunsa ja kysyi multa, että suostuisinki sen vaimokoiraksi ja jakaa sen kanssa luut vasta ja myötämäessä.

Ai kamala, tulipa yllätyksenä. Mä vähän suutuin siitä ja ärähdin Ristolle. Niin mäkin sain samanlaisen jäähyn kuin Uuno.

Risto oli ihan ihmeissään ja kysyi Possulta että onko nämä Helsinkiläiset koirat aina näin herkkiä?


Annetaan ymmärtää mutta ei ymmärretä antaa..höh. Possu sanoi että kyllä nämä meidän nättinokat on tällaisia.

Me Uunon kanssa oltiin sunnuntai aamupäivä jäähypenkillä ja Risto nautti olostaan. Mua otti päähän kun mäkin olisin voinut maata Riston vieressä ihan hyvin. Olisi pitänyt olla kiltisti.
 

Risto sitten pakkasi tavaransa ja lähti takaisin kotiin sunnuntaina. Mua harmitti kamalasti kun mä olisin halunnut tutustua Ristoon paremmin. Olihan se romanttinen kun se kosi mua niin kauniisti. Mä olin vaan liian töykeä Ristolle.Sika antoi sittenkin vääriä ohjeita mulle. Uunokin oli pahoillaan kun se tappeli Riston kanssa. Se aikoo kirjoittaa Ristolle kirjeen Turkuun ja pyytää anteeksi.
 

Meidän Iskä tuli kipeeksi sunnuntaina ja sillä on joku räkäpuken tulehdus. Se on sängyssä koko ajan ja me lämmitetään sitä, kun sillä on koko ajan kylmä.
 

Mä näin vieläkin Ristosta unta ja siinä unessa me juostiin kaksin kukkakedolla. Toivottavasti me nähdään vielä Riston kanssa.