perjantai 9. toukokuuta 2014

Päiväkirja 9.5.2014

Rakas päiväkirja,

Me kun mentiin eilen illalla ulos, niin onneksi se jänis oli jossain muualla. Uuno oli koko päivän puhunut siitä ja mä olin ihan kyllästynyt koko juttuun. Oli hassua kun oli tosi sumuista, ei meinannut nähdä mitään kun käveltiin rannassa. Me tähystettiin Uunon kanssa yhdessä.


Tänään päivällä meillä oli kivaa, kun iskä oli kotona. Iskällä oli toimistopäivä ja se oli hakenut meille meidän ikiomaa jäätelöä..kolmen kaverin jäätelöä. Mua harmittaa kun siinä pitäisi olla myös mukana äiskä..eli neljän kaverin jäätelö. Mutta me sitten syödään sitä kolmistaan iskän ja Uunon kanssa, kun äiskä ei tykkää siitä. Se on meidän herkkua.

Mulla oli tänään myös osin työpäivä, kun autoin iskää toimistohommissa. Iskä pyysi mua allekirjoittamaan papereita ja musta se oli ihan kiva homma. Mä pidän kyllä nyt loppuviikon vapaata töistä. Uuno ei ole oikein työnteosta innostunut kun sillä ei oikein ole lahjoja siihen. Se vain nylkyttää sen pehmolelua Reiskaa. Iskä on sanonut, että mulla on kynä hallussa.


 
Päivällä kun me oltiin ulkona, Uuno löysi vanhan pallon. No se oli tietenkin tosi tärkeänä siitä ja esitteli sitä iskälle. Mä yritin muutaman kerran ottaa siltä sen vanhan väsyneen pallon Uunolta, ettei sille tulisi paha mieli. Oikeesti mua ei kiinnostanut se rähjäinen pallo yhtään. Uuno tekee aina huonoja löytöjä ulkona.

No mä sitten löysin rannasta kauniita kukkia, joita mä haistelin. Ne oli ihania ja tuoksui hyvälle. Sekin ilo loppui, kun Uuno tuli ja pissasi niiden päälle.

Ilta meillä onkin mennyt leikkiessä luu-leikkiä ja ollaan otettu iisisti. Meillä on ollut tänään kiva päivä. Ainoa juttu mikä mua harmittaa, on se että äiskä on kaukana työmatkalla. Meillä on kamala ikävä sitä. Se on meille niin rakas.