sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Päiväkirja 2.11.2014


Rakas päiväkirja,

voi elämän kevät sanon minä. Aamulla juuri kesken parhaan unen mä heräsin ihmeellisiin ääniin. No uni silmässä juoksin katsomaan, että mistä on kyse. Iskä oli alkanut pesemään sen paitoja mutta miksi ihmeessä näin aikaisin?

 

Mä taisin nukahtaa siihen istualleni hetkeksi. Eka yö paritalossa oli ihan kamala. Sitten mä säpsähdin siihen, kun Uuno kiljuu että sen ruoka on syöty. Pidättäkää ruokarosvo..pidättäkää ruokarosvo!

 

Turha siinä on enää pidätellä kun Hiiri oli syönyt ruuan pois. Uuno lähti mököttämään Iskän työhuoneeseen.

Kalkku juoksi Uunon luokse ja kuiskutteli sille jotain. Sitten alkoi kuulumaankin kamalaa kuorsausta. Uuno kävi siis nukkumaan. Mitähän se Kalkku Uunolle oikein supatteli?

Iskä sanoi että se lähtee käymään kaupassa ja tulee kohta kotiin. Mä kävin moikkaamassa Iskää mutta Uunoa ei näkynyt missään. No, mököttäköön rauhassa. Eipä kestänyt kauan kun Uuno alkoi huutamaan että " Joko ollaan kassalla, joko ollaan kassalla?" Siis mitä ihmettä täällä tapahtuu?

 

Uuno oli ihan nolona ja se sanoi että Kalkku oli käskenyt sen piiloutua Iskän kauppakassiin. Ja sitten kun Iskä menee kauppaan, Uunon tulee kassalla nostaa pää ylös kassista. Ihan niin kuin Kalkku teki eilen.

Uuno parka meni paperinkeräyskassiin eli väärään kassiin. Onneksi Iskä ei vienyt Uunoa roskikseen.

Kalkku tuli pitämään meille puhetta ja se sanoi, että kepposten on jatkuttava kun hän käskee. Kylläpäs Kalkku on muuttunut kamalaksi komentelijaksi.

 

Loppupäivä menikin ihan kivasti ja Iskä ei tiennyt mitään meidän roskapussi-Uunon toilailuista. Mä otan loppuillan tosi iisisti.