torstai 13. marraskuuta 2014

Päiväkirja 13.11.2014


Rakas päiväkirja,

mä olen niin onnellinen että mun "tyttöjen päivät" loppui tänään ja voin taas viilettää ilman niitä bikinejä. Meillä on ollut aika vaikeeta ton Uunon kanssa. Se on ollut ihan sekaisin monta päivää. Iskä joutui viemään sen autolla jonnekkin tosi kauas kakalle, kun Uuno pidätti melkein kaksi päivää kakkaa. Se sanoi, että jos ei saa haistella Kertun pyllyä, niin se menee syömä ja kakkalakkoon.

 

Iskä oli huijannut Uunoa ja sanonut, että ne lähtee kiipeilemään kalliolle. Ja Iskä oli sanonut, että kaikki kalliokiipeilijät kakkaavat kun ne pääsee kallion huipulle. No, Uuno oli uskonut ja kakannut sinne. Ne oli käynyt katsomassa samalla myös taidetta, kun Uuno on kuulemma myös suuri taiteilija.

 

Me oltiin eilen meidän rannassa ja Uuno alkoi huutelemaan sorsille että se on avannut oman taidenäyttelyn tähän lähelle. Sorsat lähti saman tien pois ja Uuno tuumi, että ne ei sitten ollut mitään taide-sorsia.

 

Tänään aamulla mulla oli sellainen tunne, että tästä tulee ihana päivä. Ulkona oli kaunis ilma ja muutenkin oli mukavaa. Sorsat lähti tosin heti, kun oltiin menossa rantaa kohti. Ne taitaa olla ihan kyllästyneitä Uunon juttuihin.



Me kun päästiin sisälle, niin mä huomasin ettei mun pylly enää vuoda..jippiii!!Mä juhlistin sitä uudella luulla ja hiirikin tuli onnittelemaan mua.
 

Uuno oli tosi hapan ja se rupesi kyselemään Nallelta, että painisiko se Uunon kanssa? Nalle sanoi että ei tykkää mistään poikapainista. Uuno kyllä näytti Nallelle muutaman aika pelottavan näköisen liikkeen.

 

Iskä huusi Uunolle:" No niin vemppaaja, anna Nallen olla rauhassa!" Ja Uuno kyllä lopetti heti hommat.

Kun Äiskä laittoi meille uusia verhoja, Uuno oli heti siellä päsmäämässä. Se on kuulemma nähnyt sisustusohjelmia telkkarista ja haluaa vähän stailata.

 

Se pyysi, että Iskä ottaa siitä kuvan verhon kanssa. Se vaihtaa kuulemma taiteen sisustus-suunnitteluun. Mitähän meillä seuraavaksi tapahtuu?