lauantai 1. marraskuuta 2014

Päiväkirja 1.11.2014


Rakas päiväkirja,

Iskä oli aamulla vähän vihainen meille, kun se ei ollut saanut nukuttua yhtään. Me oltiin kuulemma kuorsattu Uunon kanssa kilpaa ja mä olin ollut niin leveästi että Iskä oli meinannut tippua sängystä. Iskä väitti että mä olin myös työntänyt sen nenään mun juoksuhousut.

Sitten Iskä nousi ja sanoi, että lapset saa oman paritalon itselleen. Mä olin hetken aikaa innoissani mutta sitten totuus paljastuikin siitä paritalosta.

 

Tässä me kuulemma nukutaan jatkossa, ainakin niin kauan kuin mulla on juoksuaika.

Aamupalalla Iskä kaivoi jonkun uuden herkun, jota mä sain maistaa.

 

Se maistui aika hyvältä mutta on kuulemma vauvojen ruokaa.

Aamupalan jälkeen Iskä sanoi lähtevänsä käymään sen työpaikalla ja kysyi Uunolta, että lähteekö se mukaan. Siis mitä..mua ei kysytä mukaan? Uuno oli innoissaan ja niin ne lähti jättäen Äiskän ja mut kotiin. Mua otti päähän aika kovasti.

 

Onneksi Paksu, joka myös asuu meillä on herrasmies ja se tuli lohduttamaan meitä. Se oli ihan fiiliksissä ja lauleskeli meille räppiä. Se lauloi että mitä mimmit, mikä boogie?

 

Paksu on kamalan kiva vaikka se on aika paljon omissa oloissaan. Se sanoo aina, että se tekee uusia biisejä ja siksi sen pitää saada olla rauhassa.

Iskä lähetti Äiskälle kuvan töistä ja siinä se Uuno leveili naama leveänä Iskän toimistossa. Sillä on kuulemma tärkeitä luottamustehtäviä siellä.

 

Uuno ja Iskä oli käyneet kaupassa kotimatkalla ja Iskä soitti Äiskälle, että kestää hieman kun kaupassa oli tullut jotain selkkausta. Kalkku oli nimittäin piiloutunut Iskän ruokakassiin ja se oli herännyt kassalla meluun ja kurkannut kauppakassista. Myyjä oli ruvennut tivaamaan Iskältä että mikäs siipiveikko herran kassissa on?

 

Kalkku oli nolannut Iskän pahemman kerran.

Kun Iskä ja Uuno tuli kotiin, Uuno oli loppuillan tosi reteenä. Oli kuulemma saanut istua uuden auton etupenkillä. Loppuillan se kulki vaan nokka pystyssä ja selitteli sen lelu-kissalle olevansa meidän talon ja rannan isännöitsijä. Lelu-kissa alkoi olla jo ihan sekaisin Uunon jutuista.

 

Uuno on keksinyt tuon isännöitsijä-jutun siitä, kun meidän Iskä opiskelee isännöitsijäksi ja Uuno haluaa aina olla niin kuin Iskä.

On kivaa kun illat on jo pimentyneet, kohta me Äiskän kanssa poltellaan takkaa ja kynttilöitä iltaisin. Ja sitten tuleekin joulu.