lauantai 17. toukokuuta 2014

Päiväkirja 17.5.2014

Rakas päiväkirja,

Me Uunon kanssa heti aamusta vallattiin parveke ja otettiin siellä aurinkoa. Ennen sitä me syötiin ruoka oikein pikavauhtia, koska muuten iskä ja äiskä vie parvekkeen parhaat paikat. Meidän on oltava tosi nopeita.

 
Sitten meille tuli tuli tosi kuuma ja me häippästiin takaisin sisälle. Siellä me leikittiin Uunon kanssa kunnes iskä sanoi että nyt lähdetään autoajelulle. Me tykätään aina noista autoretkistä, kun mä saan olla aika usein iskän sylissä. Äiskä kyllä motkottaa siitä iskälle mutta ei iskä välitä pikku motkotuksista.

Sitten me mentiin Mustiin ja Mirriin, siellä me tavattiin tosi kiva ranskis. Äiskä osti meille uutta ruokaa ja uudet talutushihnat. Mua vähän jännittää tuo uusi ruoka, kun Uuno on muutenkin aika holtiton ton takapuolensa kanssa ja jos uusi ruoka saa sen vatsan sekaisin, niin voi tulla yöllä tukalat oltavat.

Kun me päästiin kotiin, me ruvettiin laittamaan ruokaa. Mä autoin iskää perunamuusin teossa. Se oli aika vaikeaa mutta ihan kivaa.

 
 
Mekin saatiin sitten valmista muusia ja se on meidän suurta herkkua. Sitten me taas mentiin parvekeelle ottamaan aurinkoa..ihanaa kun on aurinkoista ja lämmintä.

 
 
Uuno on muuten leveillyt eilisen ja tän päivän sillä, että se pääsi iskän kanssa valokuvaukseen. Se väittää että siitä tulee julkkis. Mä vähän epäilen mutta katsotaan nyt.


                                          
Ei Uuno osaa edes katsoa kameraan. Tossa kuvassa se vaan repii iskän luuta. Olisihan se kiva että sekin löytäisi jonkun oman kivan jutun kun nyt se vaan nylkyttää sen Reiska-käärmettä.

Tänään on muuten saunapäivä ja se on ihan superia! Mä otan ainakin kovat löylyt ja iskän siideristä huikan.