perjantai 27. maaliskuuta 2015

Päiväkirja 27.3.2015


Rakas päiväkirja,

meillä on ollut melkoista hulinaa viime päivinä kun me muutettiin uuteen kotiin. Me lähdettiin Uuno kanssa muuttopäiviksi Norjaan Tuijan luokse. Niin, just sinne vuonoille ja tuntureille.

Me kun päästiin sinne perille, niin Tuija kun avasi oven niin me vedettiin ihan täysillä sohvalle ja juostiin ympäriinsä. Me tykätään aina niin kovasti käydä Tuijan luona.

Iskä oli kuulemma sillä aikaa kun me oltiin Norjassa, repinyt kaikki tavarat vanhasta kodista uuteen kotiin ja Paksu oli auttanut Iskää hieman.

Paksu oli saanut palkkioksi avusta sementtiä eli lonkeroa. Paksu sanoo aina että sementti pitää sekatyömiehen vireessä.

Meitä kyllä jännitti ihan kamalasti Uunon kanssa että millainen se meidän uusi koti on. Me käytiin kotimatkalla vielä siellä vanhalla kodilla ennen kuin mentiin uuteen kotiin. Siellä oli vielä muutama muuttolaatikko ja Uuno kävi makaamaan yhden laatikon viereen ja sanoi, että mut on otettava mukaan kanssa. Raukka luuli että se hyljätään.
Niinhän siinä sitten kävi että Uunon ryppynaru petti ja siltä tuli jännäkakka lattialle.
 

No kun me päästiin uuteen kotiin, alkoi Uunokin piristyä. Se juoksi ekana kyttäämään meidän parvekkeelta autoja. Se sanoi että aikoo pitää ratsian joku päivä tuossa meidän kadulla. Ja esitellä lihaksiaan ohi meneville mimmeille.

Mä autoin Iskää huonekalujen kokoamisessa kun se ei ole kovin hyvä siinä. Mutta onneksi mulla pysyy ruuvari tassussa hyvin.

Kun me käytiin ulkona, niin Uuno oli ihan sekaisin uudesta ympäristöstä. Se löysi viinapullon ja nuoli sitä. Sitten se näki kamalan ison pallon ja yritti leikkiä sen kanssa mutta ei se liikkunut yhtään. Lopuksi Uuno pissasi sen pallon päälle.

Kun me illalla leikittiin uudessa kodissa, meille sattui pieni haaveri. Nimittäin meillä meni leikki hieman rajuksi ja Saku Jungilta irtosi kädet. Ne tippui eteisen lattialle.

Saku Jung sanoi että ei haittaa yhtään, en joudu ainakaan tekemään mitään käsitöitä. Se on ihanan positiivinen. Uuno ei oikein ymmärtänyt mitä tapahtui ja se jutteli koko illan Saku Jungin käsille.

Paksu kuiskasi mulle illalla ennen nukkumaan menoa, että se tykkää kamalasti meidän uudesta kodista. Se aikoo pitää bileitä täällä aina kun Iskä ja Äiskä on pois. Sementtibileitä kuulemma. Mitähän niistäkin taas seuraa?