tiistai 17. kesäkuuta 2014

Päiväkirja 17.6.2014

Rakas päiväkirja,

meillä on ollut aika tylsää kun on satanut monena päivänä. Mä en tykkää sateesta yhtään mutta Uuno nyt ei edes tajua kastuvansa, niin se ei välitä paljoakaan. Me kun oltiin sateessa ulkona, niin meidän pihaan oli tullut iso lätäkkö. No mä yritin vinkata iskälle, että se nostaisi mut sen yli mutta niin mä jouduin ottamaan vauhtia ja arvaa mitä kävi? No mä mätkähdin keskelle lätäkköä ja kastuin kokonaan. Uuno nauroi ihan kauheasti mutta kyllä sen hymy hyytyi, kun sellainen kamala hanhi säikäytti sen rannassa.

No me ollaan aika paljon vietetty aikaa meidän uudella parvekkeella ja mä sitten yhtenä päivänä istuin parvekkeella ja katselin ympärilleni.

 

Mä tajusin, että tälle parvekkeelle täytyy tehdä jotain. Tää on tosi kamala. Kerroin iskälle, että se voisi laittaa jonkun kivan laudoituksen lattiaan ja jotain muuta kivaa, niin meillä olisi viihtyisämpää Uunon kanssa. Iskä katsoi vähän hitaasti mua mutta sanoi, että okei.

Niin iskä haki lautoja ja alkoi nikkaroimaan parveketta kuntoon. Äiskä vähän epäili että mahtaakohan siitä tulla mitään, kun iskä ei ole mikään timpuri. Se on kuulemma vaan katsonut telkkarista jotain pintaremonttiohjelmia.

 

Mä autoin iskää ja neuvoin sitä koko ajan, niin se sai homman käyntiin ihan mukavasti.

Uuno tosin hidasti meidän työmaata kun se pölli koko ajan työkaluja ja iskä sai etsiä niitä ympäri kotia.

 

 

Mä komensin Uunoa ja sitten sekin tuli valvomaan työmaata. Iskä teki ihan mukisematta parvekkeelle uuden lattian ja siitä tuli kiva.

 

Seuraavana aamuna mulla oli paikat kipeänä remppahommista ja mä nukuin tosi pitkään. Tuollainen urakointi ei sovi kyllä yhtään mulle.