sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Kuka Kerttu on?

Kuka Kerttu on?

Kerttu on 1-vuotias Ranskanbulldog, joka asuu Helsingin keskustan kupeessa.


Kertun perheeseen kuuluu Uuno, joka on myöskin ranskanbulldog jolla on ikää 2-vuotta.



Uuno ja Kerttu ovat samasta Helsinkiläisestä kennelistä kotoisin eli paljasjalkaisia stadilaisia.

Perheeseen kuuluu myös Mari ja Timo. Heitä myöhemmin kutsutaan tuttavallisemmin äiskäksi ja iskäksi.

Yksi päivä Kertun elämää kuvaa koirien ja niiden omistajien ihmeellistä ja välillä hyvinkin huvittavaa arkea. Toivottavasti nautit jutuistamme!

Päiväkirja 4.5.2014

Rakas päiväkirja,

päätin tänään aamulla ennen kuin iskä heräsi, että olisi jo aika saada oma blogi. Äiskä on kertonut mulle ja Uunolle mitä toi blogi tarkoittaa, tosin Uunolle ei oikein mennyt jakeluun koko juttu.

Mä ajattelin herättää iskän oikein hellästi, että se olisi hyvällä tuulella ja sitten se lupaisi mulle kaiken mitä mä pyydän. Mä otin selfie-kuvan aamulla siitä, kuinka mä iskää hellin.

 

No iskä heräsi ja se oli kyllä aika häpi. Se sanoi, että ei millään jaksaisi nousta ylös ja töihin.
No se nousi kuitenkin ja me Uunon kanssa myös. Sitten me syötiin aamupala ja iskä laittoikin meille oikein herkkukattauksen. Aamulenkillä me käytiin merenrannassa ja me tavattiin siellä yksi saman näköinen koira kuin miltä mä näytän. Sillä oli kyllä jo ryppyjä kun se oli mua paljon vanhempi, mutta oli hassua..ihan kuin olisi katsonut peiliin.

No sitten iskä lähti töihin ja meillä oli kyllä vähän tylsä päivä mutta mä ajattelin kysyä iskältä tätä blogi-juttua, kun se tulee kotiin. Otan sellaisen surullisen, hylätyn koiran ilmeen ja vetoan tunteisiin.

No niinhän siinä kävi, että iskä meni tuohon halpaan ja lupasi mulle oman blogin. Nyt me yhdessä kirjoitetaan tätä ekaa kertaa. Iskä on luvannut mulle, että se kirjoittaa kaiken juuri niin kuin mä sille sanon, eikä keksi mitään omia juttujaan.

Nyt me lähdetään iltapissalle ja nukkumaan.

T: Kerttu