lauantai 29. marraskuuta 2014

Päiväkirja 29.11.2014

Rakas päiväkirja,

me käytiin aamulla kävelemässä rannassa Iskän ja Äiskän kanssa yhdessä. Oli kivaa kun Iskällä oli vapaapäivä. Ulkona oli kyllä aika ikävä keli ja mulla oli tassut vähän jäässä mutta aika pitkä lenkki me tehtiin.

 

Uuno oli innoissaan, se juoksi rantaan ja meinasi hypätä mereen uimaan. Iskä sanoi, että vesi on tosi kylmää ja ei kannata uida nyt. Uuno kysyi että voisiko Iskä ottaa siitä kuvia kun se seisoo rantakivillä. Se aikoo taas laittaa jonkun treffi-ilmoituksen ja se haluaa näyttää rantaleijonalta.

 

Iskä sai ottaa kauhean määrän kuvia, kun Uuno aina huusi että "vielä yksi, vielä yksi otos". Iskä otti kuvat ja Uuno oli tyytväinen.

Sitten meidän talon kohdalla Uuno kääntyi ympäri ja juoksi jokun kyltin luokse pissaamaan. Me oltiin ihan ihmeissään että miksi tuohon pitää pissata mutta Uuno selitti, että siinä oli sellainen nostopaikka jossa pitää nostaa jalkaa.

 

Voi hyvänen aika, onko poikakoirille jo täytynyt tehdä tuommoiset kyltit, että ne tietää mihin pissata? Tää on kuulemma Uunon idea, jonka se on soittanut ja kertonut isännöitsijälle.

Uuno jaksaa vieläkin vouhottaa siitä isännöitsijän hommasta. Se nukkui Iskän kirjan vieressä sohvalla ja murisi mulle aina kun yritin tulla lähelle. Sitten se uhkasi mua häädöllä.

 

Mä en kyllä jaksa noita Uunon juttuja sitten yhtään. Arvaa onko kiva kuunnella noita sen pimeitä juttuja joka päivä?

 


Me päästiin vähän autoajelulle kun me käytiin ostamassa meille ruokaa. Uuno meni sitten pissaamaan sinne meidän ruokakauppaan ja me lennettiin ulos. Nimittäin Äiskä oli ihan hiilenä meille, Uunolle pissasta ja mulle kun mä sieltä kaupasta lähtiessäni haukuin koko porukan. Mä olin kuullemma huonosti käyttäytyvä nainen. No sain mä istua onneksi etupenkillä, Uuno sai tyytyä takapenkkiin.