keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Päiväkirja 22.10.2014


Rakas päiväkirja,

meillä on kyllä nyt vakava ongelma. Ja ongelman nimi on Kalkku ja Sika.

Eilinen ilta meni ihan kivasti kun Kalkku kertoi meille seikkailuistaan. Osa jutuista on kyllä varmaan keksittyjä, koska en usko että Kalkku olisi ollut missään Englannissa maailmanpyörässä, vaikka väitti niin.

Meidän äiskä on ulkomailla Japanialassa työmatkustamassa ja me ollaan iskän kanssa kotona. Arvaappa mitä tapahtui aamulla kun iskä laittoi aamupalaa?

 

Iskä oli laittanut itselleen, meille ja Kalkulle aamupalaa. Kalkku sanoi että se ei suostu syömään lattialta. Hienot Kalkut ei kuulemma tee niin. No, iskä antoi Kalkun syödä pöydässä ja laittoi sille siemeniä ruuaksi. Sitten yht äkkiä Kalkku alkoi voimaan pahoin. Se sanoi, että viekää tuo pois, viekää tuo pois!

Me oltiin ihan ihmeissään mikä Kalkkua vaivaa. No, iskän oma aamupala oli vähän huonosti valittu, Kalkku luuli että sen serkkupoika on siinä paketissa. Iskä selitti, että tämä on ihan eri juttu ja ei kannata olla huolissaan. Onneksi Kalkku rauhottui aika nopeasti.

Iskä lähti töihin ja me jäätiin kotiin. Sika ehdotti Kalkulle, että mitäpä jos lämmitetään sauna? Sika kuulemma tietää, miten se laitetaan päälle. Niinhän se saunan lämmitys alkoi. Mä olin kyllä aika huolissani siitä, mitä tulee tapahtumaan.

Sika ja Kalkku yritti houkutella Uunoa saunaan, mutta mä sanoin Uunolle että älä mene. Uuno onneksi totteli mua kerrankin.

 

Sika pölli iskän saunajuomat ja siellä ne kaverukset istui lauteilla ja ne lauloi jotain outoja lauluja. Mä sanoin niille, että tästä ei hyvä seuraa mutta ne vaan lauloi mulle: "tahdon olla sulle hyvin hellä". Mä tuumin, että parempi antaa olla.

Jossain vaiheessa me käytiin Uunon kanssa katsomassa mitä saunassa tapahtuu.



Sika sitten alkoi olla jo aika huonossa kunnossa ja se meni äiskän vessaan. Sieltä kuului ensin laulua ja sitten yöööööööök.

 

Mä en tiedä mitä siellä tapahtui mutta aika nopeasti Sika tuli sieltä pois ja sitten nämä kaverukset kömpi nukkumaan. Ennen nukkumaan menoa Kalkku sanoi, että se ei voi nukkua minkään peruspeiton alla. Pitää olla kuulemma merkkituote. Mä hain äiskän vessasta pyyhkeet ja peittelin Sian ja Kalkun sänkyyn. Uuno oli aika hapan kun Kalkku sai houkuteltua Sian viereensä. Se kutsui tätä morsiammen ryöstöksi.



Onneksi iskä tuli kotiin ja me kerrottiin sille mitä on tapahtunut. Voi olla, että Sika ja Kalkku saa aamulla vähän huutia.