tiistai 19. elokuuta 2014

Päiväkirja 19.8.2014


Rakas päiväkirja,

tänään oli taas sellainen aamu, että ei oltaisi millään jaksettu nousta ylös kun iski heräsi. Eihän siinä saa nukuttua, kun se lauleskelee suihkussa: " Äärirajoille, mä vien tän äärirajoille." Ja " kuka muu muka..kuka kuka muu muka..iskii".Sitä sen suosikki laulajaa se yrittää esittää. Kerran se lauloi suihkuhanaan ja sitten sen suu oli täynnä vettä, kun hana aukesi vahingossa. Äiskä on sanonut että vaikka iski on muuten ihan kiva, niin sen ei kannata vielä vaihtaa omaa työtä laulamiseen tai meille tulee nälkäkuolema.

 


Me herättiin ja lähdettiin saman tie ulos, kun Uuno päästeli sellaisia "äänimerkkejä" että oksat pois. Pihalla se sitten kakkasikin heti ja arvaa oliko taas noloa..se väänsi torttua ja samalla haukkui sellaista isoa konetta tuossa meidän pihassa.


Haukkuminen jatkui ja sitten joku setä tuli sieltä koneesta kysymään, että mikäs koiraherraa vaivaa? Uuno ei keksinyt muuta, kuin pissasi sen sedän koneen päälle ja säntäsi karkuun. Ja siinä me juostiin kolme iloista kaveria pitkin rantaa. Onneksi se setä ei suuttunut pahasti. Paluumatkalla se setä näytti iskälle yhtä sormea, varmaan heilutti että moi..moi. Äiskä ei muuten tiedä tästä mitään eli ei kerrota sille, jooko?

Aamupalan jälkeen mä autoin äiskää pyykinpesussa. Uuno kinusi koko ajan pyykkipalloa mutta ei se sitä saanut.


Iskä lähti töihin ja se vei äiskän tapaamaan jotain sen kaveria. Me huudettiin Uunon kanssa niiden perään, että me rakastetaan niitä. Jotain iskä murahti siihen ja sitten ne lähti.

Meillä meni vähän leikit rajuiksi ja Uuno piilotti mun luun. Mä olin ihan varma, että se on sohvatyynyn alla mutta ei ollut. Sitten kesken leikin ovi rapsahti ja iskä tuli kotiin. Ou nou.. nyt se on vihainen.

 

Okei, vähän tuli kaivettua liian syvältä mutta vahinko tää oli, sanoin iskälle. Olen tosi pahoillani. Tän voi vähentää Uunon viikkoluurahoista.

 

Ei se kauhean vihainen ollut kun se kaivoi ostoskassista meille sonninsudit. Ne on siis niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ihanan makuisia. Nam.

 
 
Rauha maassa ja sonninsuti suussa..

Kun me käytiin taas ulkona, Uuno keksi taas ihan pimeän jutun. Se rupesi leikkimään hissipoikaa. Se oli nähnyt telkkarissa sellaisen. Se huuteli ihmisille että nyt ilmaisella kyydillä kutoskerrokseen..tai kakkoseen..tai Ihan mihin vaan. Yhdelle se sanoi, että herra on tainnut ottaa vähän liikaa, ei tänään kyytiin.


Iskä sai Uunon rauhoittumaan kun lupasi meille herkkutikkuja kotona. Kun päästiin kotiin, hissipoika nukahti heti sohvalle. Rankkaa tuo hotelliala.




Me Uunon kanssa ollaan kyllä sitä mieltä, että on kiva kun ne kamalat helteet loppui. Äiskä tosin kiroilee että kesä on mennyt ja on niin kylmä. Kyllä se siitä leppyy jos iskä ostaa sille ja meille jotain kivoja syysvaatteita.

Mä katselin iskin kanssa mulle talvivaatteita netistä sillä aikaa kun hissipoika nukkui ja löydettiin tällaisia


Mulle kävisi molemmat, tuo toppatakki olisi aivan ihku. Iski lupasi tilata ne mulle.

Iskä opetti mulle myös miten spagettia syödään, vähänkö oli vaikeaa.

 

Tämä päivä olisi taas lopuillaan ja kohta mä kömmin iskän viereen nukkumaan.