torstai 14. elokuuta 2014

Päiväkirja 14.8.2014


Rakas päiväkirja,

meillä on sellainen poikkeustila kotona, kun äiskä on jossain japanialassa töissä. Mä en kyllä osaa sanoa sitä missä se on mutta kuitenkin aika kaukana. Iskä on meidän kanssa mutta sillä ei ole kaikki nyt kunnossa, sen nenä vuotaa koko ajan ja se on tosi huonon näköinen. Se sanoo olevansa kipeä ja ei mene töihin. Ainakin se on ihan tulikuuma.

Mä olen yrittänyt hoitaa sitä Uunon kanssa että se paranisi. Iski on meille niin rakas ja ei ole kivaa kun se ei jaksa leikkiä luu-leikkiä meidän kanssa.

 

Uunosta ei ole paljoakaan apua hoitamisessa, kun se vaan hokee että iskälle olutta, niin se paranee. Se näytti mulle kieltä kun pidin iskiä hyvänä.

Iskä näytti mulle sohvalla maatessaan kuvia siitä kun mä olin ihan pieni. Niitä oli kiva katsoa yhdessä. Olen mä vähän kasvanut tästä pentukuvasta.

 

Uunohan sitten innostui tästä valokuvajutusta ja sanoi iskälle että se haluaa laittaa internettiin treffi-ilmoituksen. Se sanoi, että haluaa kuumia mimmejä treffeille. Se innostui tekemään jopa treffi-ilmoituksen. Saattaa kyllä olla aika hiljaista Uunon naisrintamalla..

 


En viitsinyt sanoa mitään tuosta kirjoitusvirheestä..hih..hih..

Iskä kun nukahti sohvalle, mä katselin sillä aikaa telkkaria. Sieltä tuli aika kivoja ohjelmia.

 

Vaikka mä sanoin Uunolle että anna iskin nukkua, se meni herättämään sen ja sanoi haluavansa leikkiä sirkusta.


Iskä oli ihan pihalla, niin kuin mäkin tuosta Uunon jutusta. Ei me olla mitään sirkusta leikitty koskaan. Uuno sanoi, että kuumat mimmit tykkää sirkustempuista. Sitten se näytti meille muutaman sen bravuurin..

 

                                                Hoblaa, pallo pään päällä


                                        
                                         Sirkus Uuno ja Sika esiintyy

Siinä me sitten iskän kanssa katsottiin ensin Uunon esitystä ja sitten toisiamme. Voi Uunoa, se on ihan sekaisin. Mä kysyin myöhemmin sialta, miksi se suostui seisomaan Uunon selässä, niin se sanoi että se luuli saavansa kyydin kylille. Eli Uuno oli huijannut sitä aina ikävästi.

Mä en kestä noita Uunon juttuja ja haen kyllä kohta suojapaikkaa jostain.