torstai 16. huhtikuuta 2015

Päiväkirja 16.4.2015

Rakas päiväkirja,

meidän Iskä vaihtoi työpaikkaa ja se on ollut kamalan kiireinen. Ei ole herra ehtinyt mun kanssa kirjoitella isommin. Ne viime kertaiset Saku Jungin ja Uunon kännitouhut on onneksi ohi. Uuno vielä vähän yritti seuraavana päivänä jatkaa mutta Iskä ja Äiskä laittoi Uunon korkin kiinni. Uuno kerjäsi viinaksia parvekkeella kun Iskä grillasi.
 
Mua ei noi juomahommat kiinnostanut vaan mä keskityin enemmänkin Iskän makkaraan. Se tuoksui aivan ihanalle.
 
Oli niin mahtavaa olla parvekkeella auringossa koko päivä. Iskä sanoi että mä olen Iskän oma kesäheila. Äiskä kysyi että mitähän se Iskä tietää kesäheiloista? Ee..en mitään, vastasi Iskä ja jatkoi grillaamista.

Me mentiin ulos pissalle ja arvaa mitä? Me tavattiin ulkona Manta. Se oli samanlainen ranskis kuin me Uunon kanssa, paitsi että se osasi käyttäytyä. Me ensin esittäydyttiin sille ja kaikki meni hyvin siihen asti.
 
Uunohan se sitten taas loisti ja ryntäsi Mantan takapuoleen kiinni. Mä haluan sun backstagelle, alatko sä Manta mun kesäherkuksi? Voi eiiiii..Manta lähti hippulat vinkuen ja sille ei tainnut jäädä kovin hyvä mielikuva meistä. Anteeksi vaan Manta, Uuno on tuollainen.
 
Sitten Uuno juoksi kovaan puistossa ja se alkoi huutamaan: Herra, herra..teiltä putosi häntä! Häntä unohtui..!
 
Iskä tuumi, että Uuno on joko kännissä tai sitten saanut auringonpistoksen. Mä yritin saada Uunon innostumaan keppileikeistä mutta ei, se vain hoki että ihana beba sillä Mantalla.
 
Viimein me päästiin sisälle ja Uuno rauhoittui hetkeksi. Mä otin pienet päiväunet kun alkoi ramaisemaan niin kovasti.


Mä heräsin siihen kun Uuno haukkui ovikellolle. Joku on tulossa meille? Iskä avasi oven ja siellä oli joku ihan outo tyyppi auton kanssa. Se sanoi: moi, mä olen Late Lainsuojaton. Saanko tulla teille yöksi?
 
Iskä sanoi että ei meille mitään vieraita keripukkeja tule yöksi. Se Late Lainsuojaton sanoi, että Marjatta Merikarvialta on sen serkku ja sanoi että teille voisi tulla yöksi. Sen autosta oli loppunut pensiini.

Iskä sanoi että no hyvä on sitten, mutta vain yhdeksi yöksi.