lauantai 13. kesäkuuta 2015

Päiväkirja 13.6.2015


Rakas päiväkirja,

meidän Äiskä lähti jonnekkin kamalan kauas töihin. Sieltä minne Äiskä meni, tulee jotain hanhia. Kamalanhanhia tai jotain sellaisia. Niin ja Iskä sanoi että sieltä tulee myös jääkiekkoilijoita. Mä yritin päästä Äiskän mukaan ja pukeuduin nätiksi mutta Äiskä ei voinut ottaa mua mukaan.Ennen kuin Äiskä lähti töihin, mä kuulin kun se sanoi Iskälle että kun Äiskä oli käynyt yöllä juomassa, niin se oli nähnyt Late-Lainsuojattoman meidän jääkaapissa ratsastamassa Pepsi-max pullolla. Mitähän tuo oikein tarkoittaa?

Uuno oli kamalan kateellinen kun mulla oli toi hattu päässä. Se vonkui koko ajan että antakaa se kapteenin hattu mulle. Me tuumittiin että ei se sovi Uunolle ja me kokeiltiin Uunolle sellaista kesämieshattua.

Uuno tykkäsi hatusta ja se sanoi että se on Luu-Beca numero 1.

No kun Äiskä sitten lähti töihin, Iskä alkoi imuroimaan. Me ei tykätä imurista ja me joudutaan aina jäähylle siksi aikaa kun imuroidaan.


Imuroinnin jälkeen mä otin pienet unet meidän kylpyhuoneessa. Siellä on ihanan lämmin matto ja mä tykkään nukkua siinä.Paitsi silloin kun Iskä käy kakalla. Silloin on pakko lähteä pois ja vikkelään.

Mä kun nukuin, Uuno huusi Iskälle että voitaisko lähteä ulos. Uuno haluaisi uimaan tai siis kahlailemaan veteen. Uuno ei osaa uida vaikka se väittää olevansa uimamaisteri.

Me mentiin meidän puistoon ja voi vitsi että ulkona oli ihana ilma. Mä löysin heti ison kepin ja mä kannoin sitä suussani melkein koko ajan.

Sitten me tavattiin aivan ihana tyttökoira. Mä en nyt muista sen nimeä mutta se oli kiva. Mä en sille haukkunut yhtään. Se on kuulemma Englannista mutta se puhui hyvin suomi-koiraa.


Uuno kysyi että tietääkö se tyttö mitä on Zumba? Uuno väitti sille tytölle että se on keksinyt koira-zumban ja sitten Uuno alkoikin esittelemään temppujaan.

Me jatkettiin matkaa ja sanottiin tyttökoiralle moikka. Uuno kävi altaassa kahlaamassa ja se oli ihan onnesta soikeana. Sitten se löysi kaljatölkin ja otti sen mukaansa. Uuno oli kuullut Iskältä että tölkeistä saa rahaa. Uuno kerää kuulemma itse tölkkejä lastensairaalaa varten.

Kun me päästiin kotiin, mä menin parvekkeelle ottamaan aurinkoa. Oli kiva katsoa kun laivoja meni merellä joka suuntaan.

Sillä aikaa Uuno söi sohvalla luuta, vaikka se kyllä tietää että sohvalle ei saa mennä luun kanssa.

 
Me käytiin myöhemmin meidän vanhan kodin luona kahlailemassa isossa altaassa. Mä en tykkää kahlaamisesta ja mä en siksi mennyt veteen.
 

Se oli rankka reissu ja mä olin ihan taju kankaalla kun päästiin kotiin. Onneksi iskä antoi meille jäätelöä, se auttoi nopeasti.

Meillä on ollut kiva päivä Iskän kanssa. Ainoa mikä on kurjaa, että Äiskä ei ole kotona. Meillä on kamala ikävä sitä. Mä nukun sen paikalla sängyssä Iskän vieressä.