keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Päiväkirja 6.5.2015


Rakas päiväkirja,

eilen illalla kun me oltiin käyty iltapissalla ja syöty iltaruoka, me maattiin koko perhe sohvalla ja katsottiin telkkaria. Uuno juoksi aina välillä telkkarin eteen kun sieltä tulee sellainen mainos, jossa puhutaan koirien tekohampaista. Se kysyi Iskältä että jos sillä olisi tuollaiset hampaat, irtoisikohan mimmejä paremmin? Iskä sanoi että ei taida tekohampailla lohjeta kovin hyvin. Mä taisin nukahtaa siihen sohvalle.


Mä heräsin siihen kun yht äkkiä joku koputti oveen. Äiskä meni katsomaan ovisilmästä mutta ketään ei näkynyt. Kohta koputettiin uudelleen ja taaskaan ei näkynyt ketään. Kolmannen kerran koputettiin ja Iskä meni sitten avaamaan oven. Voi ei...

Siellä oli Late Lainsuojaton ja joku Pupu. Moikka, me tarvittaisiin vähän teidän apua, sanoi Late L. Tää on Pauliina-Pupu, mun tyttöystävä. Aha..me sanottiin. Mihin te tarviitte meidän apua kysyi Uuno?

No kun mä lähdin teiltä, mä otin ton Pauliina-Pupun kyytiin kun se liftasi tienposkessa. Me ollaan oltu yhdessä siitä asti ja tänään meille sattui pikku vahinko, nimittäin kun me vähän pussattiin niin mä ajoin samalla Volkkarin ojaan aika pahasti. Niin että voisitteko te tulla auttamaan että saadaan Volksu ojasta pois, sanoi Late L? Äiskä ja Uuno sanoi että ne ei kyllä lähde tähän aikaan mutta Reiska, mä ja Iskä sanottiin että me tullaan jeesaamaan. Niin me lähdettiin porukalla ulos.

Siellä se Volksu makasi kyljellään kuin lehmä kaislikossa.

Reiska sanoi että se voi vetää Volksun ojasta, se käy kuulemma iltajumpasta. On se aika vahva kun se jaksoi vetää sen yksin takaisin tielle.


Laten Volksu oli saanut sen verran siipeensä että me työnnettiin se tienposkeen odottamaan korjaamolle pääsyä.


Mitäs nyt kysyi Iskä Latelta? Ei tässä ihmeempiä, me tullaan Pauliinan kanssa teille. Laitahan kääpä se sauna lämpiämään sanoi Pauliina-Pupu Iskälle. Onneksi Iskällä on hyvät hermot ja se sanoi, että kyllähän se saunan city-pupulle lämmittää mutta ei kyllä maksa lampaan viuluja ja näytti Laten Volkkaria.

Niin se rakastavaiset kömpi MEIDÄN saunaan ja huusi meille että ei saa tulla.

Ai että mua otti pattiin, mä kävin kyllä katsomassa muutaman kerran että mitä ne oikein touhuaa.

Aamulla me herättiin aikaisin ja lähdettiin ulos, ilman sitä tylsää Pauliinaa ja Latea. Ulkona oli ihana ilma mutta me ei saada vielä riehua kovasti tuon Para-Uunon kanssa.

Me käytiin katsomassa olisiko meidän naapurissa asuvat heposet kotona mutta ne oli vielä nukkumassa.

Kun me päästiin sisälle, niin arvaappa mitä? Late ja sen tyttöystävä oli kömpinyt MEIDÄN sänkyyn ja sanoi, että niillä on sänkypäivä.Siellä ne pussaili vaan.


Mä sanoin Iskälle että näin ei voi jatkua! Ja eihän siinä auttanut muuta kuin käydä lattialle nukkumaan.

Mä yritin houkutella että Possu olisi tullut mun viereen mutta se kuorsasi tosi sikeästi.

En mä kauaa jaksanut maata siinä vaan menin parvekkeelle katselemaan maisemia ja ottamaan aurinkoa. Siinä se paha mielikin lähti pois.

Mä kuulin kun Late sanoi Pauliinalle että se aikoo pölliä mun luun surffilaudaksi sitten kun ne lähtee meiltä. Ei käy, tuumin ja otin luun itselleni.

Ja kun eihän luuta voi koko päivää pitää suussa, on mun kai pakko etsiä sille hyvä piilo.

Kun me käytiin iltapissalla, Uuno halusi että pelataan Tzakkia. Se juoksi ympäri lautaa ja sanoi syövänsä kaikki. Mä oon Sotilas-Uuno ja sä oot paitsiossa..! Tzakki ja kakki..!

Saa nähdä, päästäänkö omaan sänkyyn nukkumaan...