maanantai 24. elokuuta 2015

Päiväkirja 24.8.2015

Rakas päiväkirja,

mä lupasin kertoa meidän kesälomaretkestä lisää. Kun meidän perhe heräsi aamulla Yyterissä, me syötiin aamupala. Iskä paistoi meille lettuja ja ne oli kyllä tosi hyviä.

Aamupalan jälkeen käytiin pissalla ja pakattin tavarat. Sitten me lähdettiin kohti uutta paikkaa. Iskä ei suostunut taaskaan kertomaan, mihin ollaan menossa. Matkalla me otettiin Uunon kanssa pienet kauneus-unet ja kun sitten herättiin niin arvaa missä oltiin? Naantalissa. Mä eikä Uuno ole kuullut koskaan sellaisesta paikasta mutta se kuullostaa tosi jännältä. Sielläkin oli meri ihan rannassa ja me käytiin Uuno kanssa katsomassa vähän paikkoja.


Paluumatkalla meidän asuntoautolle Uuno alkoi haukkumaan kovasti. Se sai hirveän hepulin. Äiskä sanoi Uunolle, että nyt suu suppuun. Uuno väitti että Naantalilainen Pingviini oli huutanut Uunolle että:" mitä Hesalainen juntti?"

Siinä me katseltiin Pingviiniä ja ei se kyllä mitään huutanut. Uuno pissasi sen jalalle ja sanoi, että "lähde sä kusitassu metsästämään silakoita."

Asuntoautossa me Uunon kanssa saatiin vähän herkkuja, nimittäin juustonaksuja. Uuno menee niistä aina transsiittiin tai siis ihan sekaisin.

Äiskä sanoo aina, että ne ei ole meille hyväksi. Iskä on vähän eri mieltä ja aina kun Äiskä katsoo muualle, Iskä antaa meille noita kiellettyjä herkkuja.

Mä menin ulos ottamaan vähän aurinkoa kun ilma oli aivan mahtava.
Mä heräsin siihen kun meidän naapurit riiteli kovasti, niillä oli vähän ongelmia niiden asuntovaunun kanssa. Iskä sanoi että me ei riidellä, koska me ollaan lomalla.

Uuno istui auton etupenkillä ja huusi riiteleville naapureille:" Ottaaks pattiin, nyt Uuno tarttuu rattiin."

Me saatiin Uuno houkuteltua auton ratista pois kun sanottiin että lähdetään kävelylle katsomaan Naantalin mimmejä. Uuno ryntäsi heti ulos ja sanoi olevansa valmis. Me löydettiin vähän matkan päästä urheilukenttä ja Uuno pyysi että Iskä ottaisi siitä sellaisia sporttikuvia.

Mun mielestä toi Uunon kuva ei ole kauhean sporttinen.

Niin me lähdettiin Uunon kuvausten jälkeen kohti meidän asuntoautoa ja Iskä sanoi että aamulla taas lähdetään uuteen paikkaan. Voi ei, mihin nyt? Ilta meni ihan rattoisasti muuten mutta Uuno piereskeli juustonaksuista niin pahoja pieruja, että jouduttiin yömyöhään tuulettamaan koko auto.

Onneksi aamulla ajomatka ei ollut pitkä, vaikka me käytiin matkalla myös Hong Kongissakin. Se oli joku kauppa. Kun auto pysähtyi, mä kysyin Äiskältä että missä me nyt ollaan? Äiskä sanoi että Hangossa. Mä menin autosta ulos ja oho..me oltiin ihan rannan vieressä. Iskän, Uunon ja Äiskän kanssa me mentiin katsomaan merta. Täällä Hangossakin se oli onneksi ihan rannassa. Meillä meni päivä tosi nopeasti kun me kierreltiin Hankoa ja käytiin puolukassakin.


Se Hanko oli tosi kaunis paikka, siellä oli ihana auringonlasku.

Et usko, mutta tuolla auringonlaskulla oli Uunoon ihmeellinen vaikutus. Se alkoi oikein romanttiseksi ja leperteli mulle ihan pimeitä juttuja. Olikohan se käynyt juomassa Iskän oluet? 

Niin meidän lomareissu alkoi lähestymään loppuaan. Aamulla me ajettiin kotiin. Meillä oli tosi kiva reissu ja ihanaa kun koko perhe oli yhdessä.

Kun me päästiin kotiin ja mentiin ulos pissalle, arvaa kuka me nähtiin? ANDERSSON!! Niin, orvoksi jäänyt lokin poikanen.