keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Päiväkirja 19.11.2014


Rakas päiväkirja,

mulla oli aika jännä päivä eilen. Iskä sanoi mulle aamulla, että nyt Kerttu lähdetään kahdestaan käymään Tampereella. Iskällä on siellä joku koti josta pitää ottaa jotain valokuvia. Mä en tiedä miksi mutta eipä väliä, on kiva lähteä Iskän kanssa päiväretkelle. Mä sain kotipihassa istua etupenkillä Iskän sylissä mutta sitten se komensi mut omalle penkille. Se on kuulemma turvallisempaa.

 

Matka meni muuten hyvin mutta mulla oli vähän tylsää. Mä en löytänyt hyvää asentoa kun yritin nukkua koska autossa ei ollut mulle tyynyä. Onneksi mä keksin ratkaisun aika nopeasti.

Mä autoin Iskää perillä valokuvien ottamisessa ja me saatiinkin homma hoidettua aika nopeasti. Uunolla ei ole koskaan ollut näin vastuullisia hommia Iskän kanssa.
 
 

Kun homma oli tehty, Iskä palkitsi mut herkkutikulla. Nam..nam!
 
 

Kun me päästiin kotiin, Uuno oli alkanut sillä aikaa kakkaamaan verta. Mä ajattelin että tää on joku sen mainostemppu saadakseen Äiskän huomiota mutta oli sillä pyllynreikä ihan punainen. No, me käytiin meidän lääkärin Ancin luona näyttämässä Uunon takahutlaria. ei sillä mitään kamalan vakavaa ollut, sen vatsa oli mennyt vähän sekaisin mun juoksuista, siis niistä tyttöpäivistä. Uuno oli ihan mökönä kun siltä otettiin verinäyte tassusta.
 
 
Kun me viimein päästiin kotiin, ulkona Uuno esitteli muutamalle tyttökoiralle sen sidettä tassussa ja väitti että se otti just äsken tatuloinnin tassuun. Hienomman kun meidän Iskällä on.Tytöt sanoi, että ne haluaa nähdä sen kun side otetaan pois. Saa nähdä, mitä tämä meidän kurapylly keksii kun tytöt seuraavan kerran nähdään.
 
Mä nauroin Uunolle kotona ihan kippurassa ja kysyin, että miksi se selittää tuollaisia tatulointijuttuja? Uuno sanoi hyvin loukkaantuneena, että kuumat misut haluaa tatuloidun koviksen. Mä kysyin, että miten susta saa koviksen kun vatsakin on löysällä? Se sanoi että: nyt mä muutan paritalosta pois ja teen oman kodin sohvatuoliin.
 

Mä lähdin Iskän viereen ottamaan pienet päiväunet, sen verran rankka päivä meillä oli. Iskä näytti ihan joltain balettitanssijalta sen kalsareissa.
 

Kun mä heräsin, Uuno supatteli jotain Kalkun kanssa. Ne varmaan juonii yhdessä jotain jäynää mulle.
 
 

No siinähän juonittelevat, mä lähdin saunaan rentoutumaan.