keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Päiväkirja 29.10.2014


Rakas päiväkirja,

mua on harmittanut kamalasti nämä "tyttöjen päivät", niin kuin Äiskä niitä kutsuu. Ja mua hävettää nämä kamalat housut joita joudun pitämään. Uuno on nauranut niille jo monta päivää.

 
 



Se sanoi että vain vanhat mummot pitää tällaisia housuja. Mä ajattelin suostutella hiukan Iskää ostamaan uusia vaatteita mulle kun se on aika lailla muotitietoinen. On Äiskäkin mutta Iskä on helpompi saada houkuteltua mukaan juttuihin. Se on meidän perheen heikko lenkki. Jos sitä hiukan pusuttelee, niin se tekee mitä vaan.

 



Iskä sanoi että on ehkä parempi jutella Äiskän kanssa noista naistenvaate asioista. Mä päätin ottaa hieman tiukemman asenteen ja sanoin Äiskälle, että en enää suostu käyttämään mummo-pöksyjä!

 



Uuno huusi että:" viimeinen kuulutus mummoille, bingo alkaa hetken kuluttua." Voi vitsi toi Uuno on ärsyttävä.

Äiskä lupasi tehdä asialle jotain. No ihan kiva, saa nähdä miten homma etenee. Me lähdettiin ulos kun oli niin kaunis ilma. Et arvaa, Uuno rupesi selittämään sorsille että se on meidän rannan isännöitsijä ja se on antanut häädön hanhille. Ja jos sorsat ei tottele Uunoa, niin häätö tulee niillekkin. Sorsat katsoi aika pitkään Uunoa ja mua, mutta mä sanoin että en tunne tätä tuimaa isännöitsijää.
 



 Sillä aikaa kun Uuno selitteli sorsille, mä tein löydön. Nurmikolta löytyi pallo! Sillä me leikittiin tuon isännöitsijän kanssa kunnes sen kunto loppui.

 

Toi Uuno on kyllä sellainen että jos sen jutuista ottaa huijaukset pois, jää vain suu auki.

Kun me päästiin sisälle, sillä aikaa oli posti tuonut meille paketin. Äiskä olikin tilannut mulle vaatteita jo monta päivää sitten!

Ensin mä sovitin mun uutta takkia.

 



Iskä sanoi, että mä näytän tuon hupun kanssa keski-ikäiseltä mieheltä, jolla alkaa hiukset lähtemään. Kiva juttu että nää meidän miehet lannistaa aina kaiken. Uuno huuteli että:" Jorma..Jorma..katso tänne!"

Sitten oli vuorossa kokeilla uusia housuja.

 

No nää on ihan kivat. Mä oon nähnyt telkkarissa sellaisen ohjelman jossa joku Marttina Ainaehti juoksee uimarannalla tällaisissa. Voi olla että kesällä mä käytän näitä uikkareina. Uuno oli ihan uu..la..laa. Se lipoi kieltään ja tuijotti mua.

Iskä oli ostanut töistä tullessaan kukkia Äiskälle ja me laitettiin ne Äiskän kanssa yhdessä maljakkoon. Äiskä oli ihan love Iskään.

 


Uuno sanoi mulle, että kyllä sekin osaa hurmata naisen helposti. Sitten se juoksi makuuhuoneeseen ja palasi hetken kuluttua.

 


No niin hemaiseva lumpeenkukka, lähdetkö romanttiselle illalliselle kanssani, se kysyi? Siis täh! Uuno oli pöllinyt iskän vanhan paidan ja ihan turha kutsua mua lumpeenkukaksi. Noi repliikit uppoo ehkä paremmin pihan sorsiin. Sorry Uuno, ei tänään.