lauantai 27. syyskuuta 2014

Päiväkirja 27.9.2014


Rakas päiväkirja,

et arvaa missä me ollaan oltu kun meistä ei ole kuulunut mitään?

Me ollaan oltu hoidossa Kirkkonummella yhden aivan ihanan Tuijan luona. Siellä missä me oltiin testihoidossa. Uuno väitti silloin, että se on Norjassa mutta se oli aika lähellä kotia kuitenkin.

Meidän Iskä ja Äiskä lähti lomalle jonnekkin sellaiseen paikkaan jossa muka aina paistaa aurinko. Mä en kyllä usko että sellaista paikkaa on ja en kyllä sinne menisi, kun koko ajan olisi kauhean kuuma. Niin ja Uuno heiluisi ne "luotiliivit" päällä ja saisin hävetä koko ajan.

Kun me mentiin sinne Tuijalle, meillä tuli kyllä kova ikävä heti Iskän ja Äiskän lähdettyä mutta me päätettiin, että yhdessä me selvitään. Uuno penkoi heti kaikki paikat Tuijalla ja löysi leluja meille.

Siellä Tuijalla on ihanat lapset Aksu ja Kata. Se Aksu on oikeasti maailmanmestari palloilussa, vaikka Uuno on aina väittänyt olevansa. Uuno on enemmänkin pallopoika. Aksulla on muuten myös maailman kivoimmat korvat, mä olin koko viikon niiden kimpussa.

Meillä oli tosi kiva viikko Tuijan luona ja me kuultiin aina kuulumisia Äiskältä ja Iskältä sieltä Lomalasta ja musta tuntuu että niillä oli siellä kivaa. Iskä oli kuulemma ekana yönä herännyt katsomaan meidän kuvia kun sillä oli tullut kova ikävä. Kyllä mäkin muutamana yönä vähän itkin salaa, kun oli kamala ikävä.Ja yhtenä päivänä mä tein sellaiset mielenosoitus-kakat Tuijan matolle.

No sitten yhtenä päivänä Tuija sanoi että tänään Iskä ja Äiskä tulee hakemaan meidät. Vähänkö mua jännitti koko päivän. Sitten kun ovikello soi, Uuno juoksi ovelle haukkumaan kun se ei tunnistanut Iskää. Uuno sanoi, että me ei osteta mitään ja pamautti oven kiinni. Mä avasin oven ja sitten Uuno oli nolona. Iskä ja Äiskä näytti vähän oudoilta kun ne oli ihan eri väriset kun aikaisemmin. Onkohan ne unohtaneet pestä itsensä siellä Lomalassa, kun ne oli ihan kakan värisiä?

Iskä oli jostain hommannut musta aika kivan piirustuksen

 

Uunostakin kuulemma tulee samanlainen kuva lähiaikoina.

Kun päästiin kotiin, Iskä ja Äiskä alkoi heti pesemään pyykkejä ja Uuno oli heti lipeänä auttamassa niitä.

 

Mä en jaksanut osallistua tuohon touhuun vaan otin vähän rennommin.

 

Kun mä heräsin, me katsottiin Äiskän ja Iskän kanssa jotain kokkiohjelmaa. Siinä tehdään tosi kivan näköisiä ruokia. Välillä mä kävin nuolemassa telkkaria mutta Iskä kielsi sen. Sanoi, että telkkari hajoaa jos mä sitä nuolen.

 

On kyllä kiva että Iskä ja Äiskä tuli kotiin, vaikka oli siellä Tuijallakin kivaa. Me mennään sinne joku päivä uudestaan yökylään.