perjantai 13. helmikuuta 2015

Päiväkirja 13.2.2015


Rakas päiväkirja,

mä olen tässä laskenut päiviä siihen, koska Risto tulee meille kylään. Uuno ei oikein ymmärrä että Risto tulee meille hoitoon. Se luulee, että Risto muuttaa meille. Mä sanoin Uunolle, että ole huoleti, ei Risto meille muuta. Me opetetaan sille vähän muutamia juttuja ja käännytetään räppäriksi. Mä muuten katselin taas Iskän kanssa meidän lempparikorsettia telkkarista. Siellä laulettiin että" Kuka muu muka..Iskii..ja sitten oli se Timontit on ikuisia..jou jou.

 

Riston Äiskä on ihmeissään kun se hakee Riston kotiin. Meidän Paksu lupasi opettaa vähän jotain tanssiliikkeitä Ristolle. Paksu kun on ihan rappari henkeen ja vereen.

 

Uuno kävi muuten lääkärissä muutama päivä sitten. Se on ollut vähän outo ja raapinut itseään. Paksu kysyi Uunoa jo sen bändiin rumpaliksi kun se niin rytmikkäästi rummuttaa kun se raapii itseään.

Meillä on sellainen hovi-lääkäri Anki. Se on tosi kiva, tosin Uuno ei tykkää siitä kun se työntää joka kerta sormen Uunon pyllyyn. Uuno ihmetteli että mikä siinä on, että sinne takaluukulle on joka kerta mentävä? Uuno kertoi että se oli siellä lääkärissä tavannut kamalan kivan ja ison kissan. Ne oli kuulemma leikkinyt pallolla yhdessä.

 

Vaikka Uuno oli sanonut että ei ole tullattavaa, niin oli se Anki taas käynyt Uuno takapaksilla. Uuno ei halunnut kotona puhua siitä yhtään. Mä nauroin vain sille, kun sen pyllynreikä oli kuin polkupyörän kissansilmä.Iskä sanoi että Uunolla on joku allergiinia.

Uuno oli saanut istua lääkärireissulla autossa etupenkillä ja Äiskä sanoi että Uuno oli ollut vähän tohkeissaan.
                                        
 

Kotona Iskä kertoi että me muutetaan uuteen kotiin. Me ei olla oikein viihdytty täällä vaikka tää on ihan uusi koti. Meillä on kuulemma uudessa kodissa tosi hyvät kyttäyspaikat Uunon kanssa. Vitsi että mä odotan että mä nään meidän uuden kodin.

Arvaappa mitä tapahtui kun käytiin pissalla? No me etsittiin Repeä ja Lissua, kun niitä ei ole näkynyt niiden pahis-varisten jälkeen.

 

Me löydettiin Repe ja Lissu, ne oli ollut Keravalla pakomatkalla niiden pahis-varisten takia. Uuno huusi Lissulle että mulla on hyvä esinahka ja me saadaan häätö! Siis mitä sä horiset Uuno, mä kysyin. Niin, Anki sanoi että mulla on hyvä esinahka. Ja me muutetaan uuteen kotiin. Mä sanoin että se on vähän eri juttu saada häätö ja muuttaa, pitäisi sun tietää se " isännöitsijänä". Aha, sanoi Uuno. Lissu, ei me mitään häätöä saadakkaan, muutetaan vaan. Sori, sanoin väärin Uuno paikkaili. Tuletteko meidän uuteen rantaan, mä kysyin? Iskä lupasi että meillä on ranta siellä uudessakin kodissa. Repe ja Lissu sanoi, että me tullaan!

Mä kysyin Iskältä, että saisinko mä laittaa kynnet kauniiksi kun Risto tulee meille? Äiskäkin käy laittamassa kynnet aina niin kauniiksi. Iskä sanoi, että parempi että juttelet noi kynsi-asiat Äiskän kanssa. Ok, mä kysyn Äiskältä.



Sisällä mä kaivoin pensselin esiin ja sanoin Iskälle että jos tarvitaan maalaus apua uudessa kodissa niin mä olen valmiina.

 



Uuno alkoi yht äkkiä taas Zumbaamaan ja mä en jaksa tota sen touhua.

 

Mä otin pienet kauneusunet, siinähän herra Zumbaa ihan rauhassa. Mahtaakohan Risto ihastua Uunon Zumbaan?

 

Illalla kun käytiin pissalla, Uuno pissasi omalle jalalleen ja juoksi täysillä sisälle. Me oltiin ihan ihmeissään, että mitä nyt? Uuno sanoi, että se näki suden jäljen pihalla. Me mentiin katsomaan sitä yhdessä tarkemmin ja yllätys yllätys..Iskä sanoi, että se oli Uunon oma jalanjälki.

 

Me katsottin Iskän ja Äiskän kanssa illalla vielä telkkaria ja syötiin juustonaksuja. Ne on kyllä meidän herkkua mutta ei me niitä kamalasti saada kun ne on kuulemma huonoksi meidän vatsalle. Uuno ainakin piereskelee aina niiden jälkeen sellaisia pieruja, että meinaa näkö lähteä.