tiistai 15. heinäkuuta 2014

Päiväkirja 15.7.2014


Rakas päiväkirja,

ei ole säät meitä kesälomalaisia paljoakaan hellinyt, ollaan jouduttu olemaan parvekkeella ja sisällä. No ei se mua ole haitannut kun mä en kauheasti kestä aurinkoa. Mä ajattelin että sillä aikaa kun iskä on töissä, luen äidin yhden kirjan, jota se kehui mutta sitten mä nukahdin. Ei se ollut hyvä kun mä en ymmärtänyt siitä mitään ja siinä ei ollut edes kuvia.

 


 Iskä tuli töistä ja se sanoi, että sillä oli joku sellainen erikoistilanne ollut siellä. Oli joutunut johonkin Kissa-Hiiri leikkiin jonkun sen asiakkaan luona. Taas niitä juttuja joita en ymmärrä, eikä Uunokaan.

 


Iskä lupasi viedä meidät ulos katsomaan, onko hanhet kakanneet taas nurmikot täyteen sitä..ihanaaaaaa suussa sulavaa kakkaa. Eihän me päästy mihinkään, kun hissi ei toiminut. Mä sanoin iskälle, että tee nyt hyvä mies jotain.
 
No, iskä nappasi meidät kainaloon ja pää punaisena se kantoi meidät 7 kerrosta alaspäin. Se puuskutti ihan samalla lailla kuin Uuno kun se rynkyttää nallea tai Reiska-käärmettä. Uuno luuli että me ollaan Linnanmäellä ja se vaan huusi että " hattaraa..hattaraa."
 
Kun me päästiin sisälle, mä ehdotin Uunolle että tehtäisiin jotain kotitöitä, niin voitaisiin päästä uimaan huomenna. Iskä ja äiskä voisi ilahtua kun me ollaan oltu ahkeria ja veisi meidät uimaan. Uuno sanoi, että se voisi maalata jotain ja mä mietin että jospa pesisin ikkunat.
 



Iskä oli vähän yllättynyt kun me mentiin sen eteen näillä varusteilla. Se sanoi, että ei meidän tarvitse tehdä töitä. Se vie meidät uimaan joka tapauksessa huomenna. Mä en malta odottaa huomista. Taidan nukkua uimapuku päällä koko yön.

Uuno sanoi, että se ainakin ottaa illan rennosti ja on vähän viihteellä. Se pölli iskältä olut-tölkin. Tästä ei hyvä seuraa..