tiistai 30. joulukuuta 2014

Päiväkirja 30.12.2014

Rakas päiväkirja,

et arvaa mitä meidän Iskä teki aamulla? Mä olen pitänyt sitä tähän asti ihan fixuna kaverina mutta nyt en ole enää ihan varma. Me vielä nukuttiin umpiunessa ja ei oltais jaksettu herätä millään Uunon kanssa. Mutta sitten..


..se potkaisi sen varpaansa pöydän kulmaan ja se meni poikki. Siis se varvas. Iskä pomppi kuin kenguru ja kirosi, kun sitä taisi sattua. Mä menin heti lohduttamaan sitä kun mun kävi sitä sääliksi. Ja aika pahan näköinen sen varvas on kyllä.


 

 Uuno ei tajunnut tästä yhtään mitään ja kun me teipattiin Iskän varvas pakettiin, niin Uuno haki joululahjapaperia kun se kuuli, että nyt paketoidaan.


Me käytiin aamulla ulkona Äiskän kanssa ja Iskä sai levätä. Ulkona oli tosi kylmä ja en mä kyllä suostunut kakkaamaan enkä pissaamaan. En kyllä ala yhtään kun on näin kovat pakkaset.

 


Mä kaipaan niin kamalasti kesää ja lämmintä. Olisi niin ihana taas haistella kukkasia ja juosta nurmikolla.

 

Kun me tultiin sisälle, mä menin Iskän viereen sänkyyn nukkumaan. Siinä me nukuttiin aika kauan.


Uuno oli sillä aikaa taas alkanut Zumbaamaan. Mä olin ihan varma, että se olisi jo unohtanut sen mutta ei.

 

Äiskä kertoi, että Uuno oli kiemurrellut selällään ja laulanut:" Zumbatkaa koko jengi, Uunon kanssa on melkoinen meininki".

Mun mielestä on ihana herätä meidän sängyssä kun meillä on meidän nimikirjaimet ikkunalla. Siitä tietää kuka rakastaa ketäkin.

 

Kun Iskä heräsi, se sanoi mulle että on enää yksi yö ja sitten taivaalle ammutaan raketteja. Me ei ammuta kun Iskän mielestä se on hukkaan heitettyä rahaa. Mutta me voidaan kuulemma katsoa ikkunasta niitä jos halutaan.

 

Iskä ei kyllä muista sitä, että meidän kodista ei näe ulos kun meidän uuden kodin ikkunat on jäässä. Mä tuijotin sitä ja kysyin, että onko sillä muita hyviä ideoita?

 

 Uuno oli tosi reteenä, kun Iskä teki jonkun mainosjutun sen töihin ja Uuno pääsi kuvaan. Uuno sanoi että se lähtee kohta ulkomaailmaan näyttelijäksi ja sille tulee myöhäisiltaan oma tv-ohjelma. Uuno-show. Mitenköhän se onnistuu, kun Uuno nukahtaa joka ilta tosi aikaisin?


Ainoa mikä tuossa piti paikkaansa, on se että Uunon nukkumaanmeno on aina melkoinen show. Pitää aina tarkistaa kaikki luut ja lelut ennen kuin voi mennä nukkumaan.

Illalla kun me käytiin ulkona, Iskä linkkasi mukana ja se teki meille tosi ison lumipallon. Uuno kiipesi sen päälle ja huusi muutamalle tyttökoiralle, että katsokaas kuka se täällä on huipulla!

 

Iskä teki meille vielä korkeamman lumikasan ja Uunoa otti päähän kun se ei päässytkään enää huipulle.

 

Illan päätteeksi mä kävin saunassa. Se on ihanaa kylmän ulkoilun jälkeen. Mä kuvittelin että on kesä ja kukat tuoksuu. Se kukkastuoksu loppui aika nopeasti, kun Uuno kävi pyörähtämässä ja pierasi kiuasta vasten. Uuno osaa kyllä pilata kaiken kivan.