torstai 26. kesäkuuta 2014

Päiväkirja 26.6.2014

Rakas päiväkirja,

Hanhet..meillä on koko perhe sekaisin niistä. Ne on kakannut pökäleitä niin kamalasti tuohon meidän rantaan ja pihaan, että mä en tiedä mistä kohtaa aloittaisin niiden popsimisen. Äiskä ja iskä on ihan hiilenä kun mä vetelen niitä pökäleitä posket pullollaan. Ne ei ymmärrä että siinä on niin suussa sulava maku. No en mä ole sitten paljoakaan jaksanut syödä omaa ruokaa, kun olen vedellyt tuota pikaruokaa.

Iskä yrittää aina houkutella Uunoa ja mua ulkona häätämään niitä takaisin veteen ja olenhan mä ollut mukana iskän juonessa. Iskä vaan ei tajua sitä, että kun ne hanhet säikkyy meitä, niin ne taas kakkaa ja namm.. Eilen illalla me tehtiin sellainen yllätyshyökkäys hanhilaumaan mutta nolostihan se päättyi. Iskä juoksi kovaa ja liukastui ihan rannan luona hanhen kakkaan ja kaatui selälleen. Ei sitä paljoa sattunut mutta vähänkö mua nauratti..

 


Sitten me otettiinkin hiukan rennommin ja leikittiin keppileikkiä. Iskä nilkutti meidän perässä kiltisti ja eipä ollut enää mikään suuri hanhenmetsästäjä..hih..

 


 No Uuno sitten innostui pissaamaan jonkun puskan juureen ja sen vehkeisiin tarttui sellainen takiaispallo. Se juoksi ja kiljui ympäriinsä hädissään. No iskä auttoi ja nappasi siltä takiaiset kulkusista. Uuno selitti mulle, että ei sillä ollut mitään hätää, se kuulemma harjoitteli vain jotain näytelmäkohtausta. Jo just..mistä lähtien meidän Hamlet-Uuno on alkanut harrastamaan näyttelemistä?

 

Sitten kun päästiin kotiin, iskä sanoi että mennään saunaan. No Uuno alkoi kinuamaan iskältä omaa sauna-olutta. Siinä se sitten näytteli kuinka iso poika se on. Ei muuten tippunut iskältä olutta, ei se iskä oikein vakuuttunut Uunon näyttelijänlahjoista.

 

Saunan jälkeen iskä kävi sohvalle makaamaan ja mä ajattelin yllättää sen pienellä pusulla.


Iskä tykkäsi kauheasti pusuista ja nosti mut sen vatsan päälle. Siihen me iloiset kaverukset sitten yhdessä nukahdettiin.



Aamulla jatketaan varmaan taas tätä meidän perheen hanhi-showta. Saa nähdä, kummat muuttaa ensin pois..me vai hanhet.